Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΒΡΑΖΙΛΙΑ: ΠΕΡΑ ΑΠ' ΤΑ ΓΚΟΛ ΟΙ ΦΑΝΕΡΕΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ!!




Την ίδια ώρα που το Σάββατο έπαιζαν οι Πορτογαλία με τη Γερμανία, εκεί που είδαμε για άλλη μια φορά τους Γερμανούς να κερδίζουν ένα παιχνίδι χωρίς καμία φάση και ενώ οι αντίπαλοί τους ήταν καλύτεροι και στα 93' λεπτά του ματς, στο Τζέρσεϋ των ΗΠΑ αγωνιζόταν "φιλικά" η Αργεντινή με τη Βραζιλία.

Το "δώστε μου μάτια να σας βλέπω" ήταν μια προτροπή προς τους Θεούς που μάλλον βρέθηκε στα φόρτε της για δυο ώρες. Με συνεχείς εναλλαγές του σκορ, με όμορφα γκολ, με χατ τρικ του Μέσι ο όρος απόλαυση πήρε σάρκα και οστά!

Για να παίξω λίγο τον κακό, αν δείτε το βίντεο ίσως συμφωνήσετε, ελάχιστες απ' τις ευρωπαϊκές ομάδες που συμμετέχουν στο Euro θα έτρωγαν είτε τα 3 που έβαλε η Βραζιλία, είτε τα 3 που έβαλε η Αργεντινή. Με την εξαίρεση δηλαδή του τελευταίου γκολ του Μέσι που ήταν απλά η στάμπα του καλύτερου, όλα τα υπόλοιπα είναι προϊόντα τραγικής αμυντικής λειτουργίας. Και το ένα, δώρο του Αργεντίνου τερματοφύλακα (χαχαχα, ωραίο το ανέκδοτό μου, ε; Αργεντίνος τερματοφύλακας!! χαχαχχα). 
Ίσως να φταίει σ' αυτό το ότι το ματς ήταν φιλικό και όλοι πιο χαλαροί. Μακάρι! Πολύ πιθανό όμως να είναι όντως έτσι οι δυο ομάδες (όπως είδαμε και πριν δυο χρόνια στο Μουντιάλ). Και ο χρόνος ως το 2014 μειώνεται. Και όσο καλές κι αν είναι απ' τη μέση και μπροστά, όσους Μέσι και Νέυμαρ κι αν έχουν, εκεί όλο και κάποια Ολλανδία, όλο και κάποια Γερμανία θα βρεθεί στο δρόμο τους και τότε τα εισητήρια της επιστροφής θα τσεκαριστούν με συνοπτικές διαδικασίες! Και τα γράφω αυτά επειδή δεν το θέλω καθόλου και το απεύχομαι. Επειδή έχω βαρεθεί τις ανέμπνευστες και στείρες λογικές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: