Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ;




Δεν ξέρω αν η Mars παίζει με τα νεύρα των Άγγλων ή αν προσπαθεί να γλυκάνει τον πόνο τους. Ξέρω όμως ότι έκανε μια ωραία διαφήμιση που για εμάς τους ουδέτερους, τους απέξω φέρνει ένα χαμόγελο στο πρόσωπο.

Η Αγγλία σε άλλη μια διοργάνωση έχει πάει το ματς στα πέναλτι. Κι όπως όλα δείχνουν θα αποκλειστεί ξανά, αυτή τη φορά όμως δικαιολογημένα καθώς ο τερματοφύλακάς της έχει τραυματιστεί. Οι αντίπαλοι, οι Ολλανδοί ετοιμάζονται με τον Φαν Πέρσι να εκτελέσουν το πρώτο πέναλτι και μάλιστα δε δείχνουν να συμπονούν τους αντιπάλους τους καθόλου. Θα το κάνουν και χωρίς τερματοφύλακα!

Κι εκεί είναι που ένας άνθρωπος της ασφάλειας του γηπέδου (πρωτοξάδερφος του Ρούνεϋ), τελειώνει το Mars του, γλείφει τα χείλη του, βγάζει το μπουφάν και πηγαίνει στην εστία. Πριν ο σπίκερ προλάβει να αναρωτηθεί από που ξεφύτρωσε αυτός, έχει ήδη αποκρούσει το πέναλτι του Φαν Πέρσι, έχει μαγνητίσει τον επόμενο κανοντάς τον να το στείλει στα περιστέρια κι έχει μιμηθεί τον Χιγκίτα στην απόκρουση του σκορπιού στο τελευταίο! Η Αγγλία έχει ξεπεράσει τους εφιάλτες της, έχει αφήσει πίσω τα κόμπλεξ της απ' την άσπρη βούλα και είναι πάλι νικήτρια σε έναν αγώνα που πήγε στα πέναλτι!!!.... Και κάπου εκεί η διαφήμιση τελειώνει...




Δεν υπάρχουν σχόλια: