Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

ANDY MURRAY ΚΑΙ ANOTHER EARTH!!!





Χαθήκαμε λίγο τις τελευταίες μέρες. Ας πούμε ότι είχα κάνει το ταξιδάκι για να δω από κοντά το US Open. Γιατί όχι; Σε έναν άλλο, παράλληλο κόσμο (όπως στην εξαιρετική ταινία Another Earth), μάλλον κάπως έτσι θα είχε γίνει!

Εκεί που λέτε ο Μάρεϊ απέδειξε ότι φέτος είναι η χρονιά του. Μετά το μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, χτες έγινε ο πρώτος Βρετανός που κερδίζει Grand Slam έπειτα από 76 χρόνια! Νίκησε σε έναν συγκλονιστικό τελικό τον Τζόκοβιτς με 3-2 σετ! Αφού πήρε τα δύο πρώτα σετ με 7-6 (και 12-10 στο τάι μπρέικ) και 7-5, ο εφτάψυχος Σέρβος επανήλθε με 2-6 και 3-6! Και κάπου εκεί όλοι πίστεψαν ότι Τζόκο πήγαινε για τον δικό του πρώτο μεγάλο τίτλο της σεζόν. Όχι όμως. Θα πρέπει να το παλέψει στα εναπομείναντα κορτ για να καταφέρει κάτι τέτοιο!

Ο Μάρεϊ, με τρομερή ψυχή, επανήλθε και καθάρισε το ματς με 6-2 στο τελευταίο σετ! Κλάμα, χορός, πανηγύρια και άλλα τέτοια συγκινητικά ακολούθησαν. Όπως επίσης και ένα μανιώδες ψάξιμο στις τσάντες του για να βρει το πανάκριβο ρολόι του Rado, το οποίο είναι χορηγός του! Δεν το φόραγε που δεν το φόραγε όσο αγωνιζόταν, θα 'πρεπε να τον κάνει τουλάχιστον στην απονομή για να μην του κόψουν τον κώλο φέτες οι αξιαγάπητοι χορηγοί του. Εν τέλει το βρήκε, οι φωτογραφίες βγήκαν και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς στην εξέδρα καλύτερα! Επιστροφή σε αυτή τη γη τώρα!


Δεν υπάρχουν σχόλια: