Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΑΣΠΑΣΤΗ ΚΑΙ... ΠΟΛΛΟΙ LOSER!!!

Και τώρα δεν είναι μόνος του, είναι όλοι τους στα πατώματα...



Έγραφα αλλού χτες ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερος loser από κάποιον που είναι αριστερός, με άθλιο χιούμορ και υποστηρίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης, τη Λίβερπουλ και τον Παναθηναϊκό. Κρίμα στο παιδί. Κρίμα και στο Πρόβατο...

Ο Παναθηναϊκός παίζει σαν σκατά. Και δεν ντρέπομαι που το γράφω. Απλά δεν έχω άλλη λέξη να το εκφράσω. Η Ρεαλ είναι η χειρότερη της τριετίας Μουρίνιο. Ίσως και η χειρότερη της δεκαετίας. Έχει όμως περιθώρια βελτίωσης. Ίσως όχι για να σώσει το πρωτάθλημα. Για τα υπόλοιπα. Η Λίβερπουλ... αααχ η Λίβερπουλ. Αυτή δεν ξέρω, δεν ξέρω τι να πω.. Τη χρονιά που αποφασίζει να πουλήσει τον Κάουτ, τον μόνο αξιόπιστο σκόρερ της τα τελευταία χρόνια, δίνει δανεικό και τον Κάρολ. Και μένει με τον Σουάρες μόνο στην επίθεση να βγάλει όλη τη χρονιά. Ξέρω τους παρτενέρ του που χάσκουν πλέον στο λιμάνι. Γι' αυτό το ξαναγράφω: Και μένει με τον Σουάρες μόνο στην επίθεση να βγάλει όλη τη χρονιά! Τέτοιος προγραμματισμός ούτε στην Ελλάδα επί κυβέρνησης Καρμανλή!


Μια τριάδα για σήμερα για να πάνε κάτω τα φαρμάκια: Under την ΑΕΚ με τον ΑΡΗ που για να βάλουν 3 γκολ θα χρειαστεί να παίξουν ώσπου να μεγαλώσουν τα παιδιά αυτών που θα αγωνιστούν σήμερα, μήπως και ξέρουν περισσότερη μπάλα απ' τους πατεράδες τους!.... Under τη χειρότερη ομάδα του κόσμου (την Κέρκυρα) με τη χειρότερη της Ευρώπης (την Ξάνθη).... Άσο τη Χέρτα στην έδρα της με την Άαλεν. Αδύναμοι εκτός οι φιλοξενούμενοι, αλλά τώρα που το ξανασκέφτομαι αδύναμοι κι εντός. Ψιλοάθλιοι με άλλα λόγια. Οι Βερολινέζοι με τα εντός έδρας ματς τους μπορούν να κερδίσουν την άνοδο. Άχαστο. 1,40 Χ 1,40 Χ 1,40=2,75 στον ΟΠΑΠ. Στο δίκτυο ψηλότερα. Όχι κι άσχημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: