Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Ο RONALDINHO ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΚΙ ΤΣΑΝ!!!




Έχει κάνει την τύχη του ο Ρόνι με την επιστροφή του στη Βραζιλία. Σε όποια ομάδα πηγαίνει της δίνει δυναμική διεκδικήτριας του τίτλου. Δεν έχει σημασία το όνομα ή η ποιοτική πλαισίωσή του. Αρκεί η παρουσία του για να γίνει η ομάδα πρώτης δυναμικής.

Το βίντεο είναι απ' την προπόνηση της Ατλέτικο Μινέιρο πριν δυο μέρες. Παίχτηκε παντού και πολύ. Δεν το βάζω όμως για να ξαναθαυμάσουμε το παιδί που γεννήθηκε χαμογελώντας. Το βάζω για να δούμε έναν απ' τους λόγους που οι αρτίστες μπορούν να παίζουν και να μαγεύουν ως τα βαθιά τους γεράματα στη χώρα του καφέ: οι αμυντικοί!

Δείτε τους σε όλη τη φάση. Όλους απ' την αρχή μέχρι το τέλος! Ο πρώτος είναι αυτός που κυνηγάει τον ποδοσφαιριστή που κάνει τη σέντρα. Τον έχει από απόσταση μην και πιάσουν ψείρες. Κι όταν αυτός προλάβει την μπάλα κι ετοιμαστεί για τη λόμπα, θα σταματήσει την προσπάθεια να τον κόψει μην και τον τρομάξει και του χαλάσει την έμπνευση. Ο δεύτερος είναι το παιδί που το προηγούμενο βράδυ έβλεπε μεταγλωττισμένο Τσάκι Τσαν! Παίρνει φόρα και δίνει μια καρατιά στον αέρα αδιαφορώντας για την μπάλα που περνάει μέτρα δίπλα του. Για να πω την αλήθεια μου, τον θαύμασα. Σε οντισιόν για το Καράτε Κιντ 5 θα τον έπαιρνα ασυζητιτί! Ο τρίτος μαρκάρει τον Ροναλντίνιο. Από πίσω. Ανασαίνει κοντά του. Μόλις ο Ρο κάνει το μαγικό του, η αμυντικάρα σκύβει. Προς Θεού, μη τον πετύχει η μπάλα και του ταρακουνήσει την κούτρα! Τέλος, ο τερματοφύλακας είναι σε άλλο επίπεδο. Ρεφλέξ ηλικιωμένου με απενεργοποιημένο νευρικό σύστημα και χάρη Τσιβιλίκα άρτι αφιχθέντος απ' τα Μάταλα!

Τι να πω; Δεν το κόβω να παίρνει η Ατλέτικο το πρωτάθλημα. Να 'χε έναν, τουλάχιστον έναν, να κόβει και τίποτα να 'λεγα εντάξει. Αλλά με αυτούς; Πώς; Ένας Ρόνι φέρνει μόνος του την άνοιξη;

1 σχόλιο:

Άρρωστη με Ρόνι είπε...

Τη φέρνει,τη φέρνει...