Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

ΟΙ ΤΡΟΜΠΕΣ ΤΗΣ Θ13, Η ΓΕΛΟΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ!

Και που λέτε πρέπει να έχετε ψηλά το ηθικό σας και να μη μιλάτε γιατί ο κύριος Αλαφούζος και τα παιδιά της Θύρας 13 (οι μόνοι αγνοί και επιπέδου φίλαθλοι) προσπαθούν ώστε του χρόνου να πάρετε το πρωτάθλημα. Στη Β Εθνική.

Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο-ανακοίνωση της θύρας 13 για τους τραμπουκισμούς της στο ματς με τον Πανθρακικό. Ο ειρμός της σκέψης του, η έκφραση του λόγου, τα επιχειρήματά τους, οι κατηγορίες τους και οι απειλές τους δεν πρέπει να μένουν κρυφά. Γι' αυτό και τα δημοσιεύω. Το ελληνικό ποδόσφαιρο πονάει απ' τους οργανωμένους και τους προέδρους (τους ποιούς;) που τους ανέχονται. Αυτοί άδειασαν τα γήπεδα, αυτοί έφτασαν τις ομάδες στο σημερινό τους χάλι. Σχεδόν μόνοι τους. Η αηδία, οι μαλακίες και η τρομπολογία πρέπει να προβάλλονται για να ξεφτιλίζονται. Μέσα απ' τις δικές τους ιδέες, μέσα απ' τα δικά τους λόγια κάνουν και το τελευταίο παρδαλό κατσίκι του κοπαδιού να ξεκαρδίζεται στα γέλια. Κάτι σαν τη Χρυσή Αυγή ας πούμε. Δε θέλουν φίμωση, θέλουν προβολή για να εξαφανιστούν. Ορίστε λοιπόν η εγελιανή ανάπτυξη της σκέψης τους:

"Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και ορισμένα πράγματα να μπουν στην θέση τους για να μην υπάρχουν παρερμηνείες και να σταματήσει η λασπολογία από τα γνωστά χρηματοδοτούμενα, επίσημα και ανεπίσημα, κέντρα του παρκαδόρου Ι.Β.


Περίπτωση επιστροφής του Ι.Β στην ομάδα δεν υπάρχει, όχι γιατί δεν θέλει αυτός άλλωστε το αν θέλει ή όχι το βλέπουμε και το ακούμε συνέχεια τον τελευταίο καιρό, όχι από τον ίδιο αλλά από τα γνωστά παρακμιακά τουλουμποειδή φερέφωνα, όπως συνήθως δηλαδή τόσα χρόνια. Δεν θα επιστρέψει γιατί δεν θα τον αφήσουμε εμείς!!! Αρκετούς τίτλους έδωσε στην ομάδα του Δημοσίου, με αρκετή μιζέρια πότισε τον σύλλογο, αρκετά μας ξεφτίλισε τόσα χρόνια,αρκετά ανεχτήκαμε τις δημοσιογραφικές βδέλλες να πίνουν το αίμα του συλλόγου και να τον διοικούν, αρκετούς υποτακτικούς παλαίμαχους ακούσαμε. Αρκετά με τα ξεφτιλίκια και την παρακμιακή κουλτούρα που βγάζει αυτός και η αυλή του.

Μπορείς όλα αυτά να τα κάνεις στην μότορ οιλ f.c που έχουν μαζευτεί και παίζουν οι παλαίμαχοι, όχι όμως στον Παναθηναϊκό. Πάρε τον καρούλια προπονητή,τον Γιάννη τον γκούμα αρχηγό,τον αγαπημένο σου Λουκά να παίζει παντού και πάντα,τον τζακ γενικό αρχηγό, τον αποστολάκη βοηθό για να χάσει η ομάδα σου από την εκο f.c μήπως και νιώσεις και εννοείται μετά την δήλωση γεμάτη αγάπη του ακατέβατου, πουλημένου,φίλου του νικοπολίδη πάρε και αυτόν υπό την προστασία σου και επιτέλους κανε πρόεδρο τον Γκόντζο. Δημήτρη Παπαδόπουλε τα άνω θυμάσαι ποιος τα έλεγε; Θυμάσαι ποιος μοίραζε δεξιά και αριστερά αθώες κουβέντες για να σε βγάλει στημένο; Ναι αυτός που εσύ γλύφεις τώρα. Ειλικρινά, όμως, δεν μας απασχολεί ούτε τι πιστεύεις εσύ αλλά ούτε και τι πιστεύει ο κάθε μπασινάς και ο κάθε δημοσιοσχετίστας παλαίμαχος. Σας έπιασε όλους ο πόνος για την ομάδα τώρα ξαφνικά, είδατε ανοιχτή πληγή και είπατε να ρίξετε λίγο αλάτι. Δεν πρόκειται να ασχοληθούμε ξανά με τον σύζυγο της πρώην υπαλλήλου της ΠΑΕ επί παντοκρατορίας Ι.Β. Θα τον κρίνει και αυτόν η ιστορία,αν δεν το χει κάνει ήδη.

Συνεχίζοντας δεν γίνεται να μην αναφερθούμε στην κατευθυνόμενη και κατά ριπάς επίθεση που δέχεται η θύρα 13 από το σύνολο των εξαρτημένων ΜΜΕ. Λάσπη και ψέμματα για τη Θύρα 13 διαδέχτηκαν το παιχνίδι με τον Πανθρακικό και η επιχείρηση «κακοί οργανωμένοι» βρίσκεται στο απόγειο της. Δημοσιογράφοι και κανάλια παραπληροφορούν τον κόσμο με μοναδικό σκοπό να εκθέσουν τη Θύρα 13 στα μάτια του κόσμου και να φουντώσουν τον εμφύλιο που θέλουν και καλλιεργούν εδώ και χρόνια. Τις αποδοκιμασίες της Θύρας 13 προς τον Λουκά Βύντρα ακολούθησαν οι γιούχες και οι μούτζες των κεντρικών θυρών προς το πέταλο. Πράγμα ανεπίτρεπτο προς τα παιδιά που έχουν δώσει και τη ζωή τους για τον Παναθηναϊκό,που είναι παντού όταν αυτοί που τους κρίνουν προτιμούν τον ζεστό καναπέ τους και την εύκολη κριτική για όλα και η ενασχόληση τους με την ομάδα είναι ένα δίωρο διασκέδασης την Κυριακή και κανα αγανακτισμένο επικολυρικό ποστ στο διαδίκτυο.

Η κίνηση της Θύρας 13 να μετακινηθεί στην θύρα 9 και να ζητήσει το λόγο από αυτούς που έβριζαν και μούτζωναν το πέταλο είχε ως αποτέλεσμα κάποιοι λίγοι να το βάλουν στα πόδια και να φύγουν την ώρα που η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου στην εν λόγω θύρα φυσικά και έμεινε στη θέση της και όταν ρωτήθηκαν για ποιο λόγο μουτζώνουν δεν είχαν κάτι να πουν, ενώ πολλοί προέτρεπαν ο κόσμος να μείνει ενωμένος. Ίσως θα έπρεπε να πουν το ίδιο και σε αυτούς που τράπηκαν σε φυγή, για να πάνε να γράψουν αργότερα για «υπάλληλους των μετόχων» και γιούς π*****νας όπως αποκαλούν την θύρα 13.

Εκτός από τους εν λόγω κύριους που καθοδηγούν τις κεντρικές θύρες κατά του πετάλου επί μονίμου βάσεως τη σκυτάλη πήραν και τα πιο επίσημα μέσα, δημοσιογράφοι(Κώστας Γκόντζος, Γιάννης Σερέτης, Κώστας Καίσαρης, Μπάμπης Τσίμπιδας) και κανάλια (mega) που έκριναν ότι το ντού, όπως το αποκάλεσαν, των οργανωμένων στην 9 ήταν γιατί δεν τους άρεσαν οι επιδοκιμασίες στον Βύντρα και όχι επειδή σηκώθηκαν να μουτζώσουν και να γιουχάρουν. Το ότι καθ’όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου η Θύρα 13 συνέχιζε να αποδοκιμάζει τον Λουκά Βυντρα από τη θύρα 9 και κάποιοι από τους φιλάθλους του ΠΑΟ στις ίδιες θύρες να τον χειροκροτούν χωρίς να τσακώνεται κανείς μάλλον δεν αξίζει αναφοράς… Και σαν να μη φτάνει αυτό είδαν «ξύλο» και άκουσαν διαλόγους από αηδιασμένους φιλάθλους, από τα δημοσιογραφικά που βρίσκονται… ή από το σπίτι τους, αφού δεν έρχονται στο γήπεδο αυτοί οι «Παναθηναϊκοί υπέρμαχοι»…

Πολλοί από αυτούς τους φιλάθλους μας, βέβαια, μετά τις νέες γκέλες των καμαριών του συστήματος Βύντρα-Σπυρόπουλου ίσως και να έδωσαν δίκιο στη Θύρα 13 αν κρίνουμε από τις αντιδράσεις τους στο τέλος του αγώνα. Το σημαντικό όμως είναι ότι η πλειοψηφία που προτιμά να μην στηρίζει τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο αλλά παρακολουθεί τα τεκταινόμενα από τα μμε, κατευθύνθηκε για άλλη μια φορά εκεί που θέλουν τα συμφέροντα Βαρδινογιάννη- Ολυμπιακού. Την ώρα λοιπόν πού ο κόσμος μετά τον αγώνα αλλά και την επόμενη μέρα διαβάζει εφημερίδες και βλέπει ειδήσεις για να ενημερωθεί και να μάθει τα νέα για τον Παναθηναϊκό του, αντ’ αυτού διαβάζει και ακούει ιδιοτελείς και υποκειμενικές απόψεις από δημοσιογράφους στο διαδίκτυο και σε κανάλια που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να βγάλουν τη Θύρα 13 μοναδικό φταίχτη για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Παναθηναϊκός από τους χειρισμούς του Γιάννη Βαρδινογιάννη τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Το χρέος των 28 εκατομυρίων Ευρώ που άφησε ο μεγαλομέτοχος αφού δεν συμμετείχε και παράλληλα μπλόκαρε όλες τις αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου βάζοντας τα προσκείμενα μέλη σε αυτόν στο ΔΣ να παραιτηθούν, εμπλέκοντας τον Παναθηναϊκό στην απίστευτη περιπέτεια του καλοκαιριού.

Το ζουμί της υπόθεσης όμως είναι ότι παρά τις ραδιουργίες του Γιάννη Βαρδινογιάννη, παρά την απαξίωση των μετόχων που έβαλαν 67 εκατομύρια στον Παναθηναϊκό επί πολυμετοχικότητας από εφημερίδες της οικογένειας Γιαννακόπουλου και όχι μόνο, παρά τα όργια της παράγκας Νο 2 του βαγγέλη με την ανοχή της διοίκησης Βαρδινογιάννη, παρά τη βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟ λόγω της απροκάλυπτης σφαγής από τη διαιτησία και της φτωχής ενίσχυσης του καλοκαιριού λόγω έλλειψης χρημάτων και χρέους ο κόσμος κατευθυνόμενος από τα μμε, βγήκε ΤΩΡΑ… από τα ρούχα του επειδή η Θύρα 13 έβρισε τον Βύντρα !!!! Τον παίχτη συνώνυμο της “γκέλας” κατ’ επανάληψη εις βάρους της ομάδας. Τον παίχτη που τον υπερασπίζεται ο Ι.Β,ο κρεοπώλης εκδότης και οι παλαίμαχοι… Δεν αγανάκτησε ο κόσμος όταν ο συμμαθητής του Γιάννη Βαρδινογιάννη, Δημήτρης Γόντικας, έδιωχνε τους Τζιμπρίλ Σισέ, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σωτήρη Νίνη(με εξώδικο!!!) Σιμάο Μάτε Τζούνιορ, Σίβας Κλείτον και ανανέωνε το συμβόλαιο του «γκελαδόρου» Βύντρα με βασιλικές αποδοχές, αλλά αγανάκτησε τώρα..

Αυτό τους είπαν φυσικά το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Ντερμπι, οι ειδήσεις του mega και ο sentra fm, αυτά λέει και ο κόσμος. Με μόνιμο επιχείρημα ότι επί διοίκησης Βαρδινογιάννη δεν χρωστούσαμε… Άσχετα αν τώρα χρωστάμε λόγω της διοίκησης Βαρδινογιάννη. Άσχετα αν ο ίδιος ο Τζιγγερ παραδέχτηκε σε ΔΣ ότι η λήξη της προεδρίας Πατέρα και της πολυμετοχικότητας είχε θετικό πρόσημο ο ισολογισμός και η οικονομική διαχείριση ήταν άψογη. Διέφυγε των «αντικειμενικών δημοσιογράφων» αυτή η λεπτομέρεια. Δεν είχαν πρόσβαση στα πρακτικά μάλλον και θα είναι απασχολημένοι για το πως θα παρουσιάσουν τις δηλώσεις του καρούλια και του τζακ. Οι φήμες που θέλουν τον πάλαι ποτέ στρατηγό της ΠΑΕ με την παντόφλα και το λαδωμένο πουκάμισο να μοιράζει non paper σε φιλικά μέσα ελέγχονται…
Υ.Γ 1 Η αποβαρδιγιανοποιηση δεν είναι όραμα ούτε είναι προς διαπραγμάτευση. Θα γίνει θέλουν δεν θέλουν, μπορούν δεν μπορούν κάποιοι. Μόνο έτσι θα ανασάνει ο σύλλογος.Οι δυο βάρκες δεν υπάρχουν…
Υ.Γ 2 Εντός ΠΑΕ τώρα, ας κόψουν τις πολλές δηλώσεις και τον χαβαλέ και να είναι πιο προσεκτικοί στο τι και πως το λένε, δεν είναι για να κάνουν δημόσιες σχέσεις. Να καταλάβουν ΆΜΕΣΑ ότι είναι πολύ τυχεροί που έχουν θέση στον μεγαλύτερο σύλλογο, αποτελεί τιμή και πρέπει να έχουν την ανάλογη σοβαρότητα. Όποιος νιώθει ότι δεν μπορεί φεύγει.
Υ.Γ 3 Γιάννη Σερέτη εκτός από ανίδεος και ανύπαρκτος σαν δημοσιογράφος ζήλεψες τον καθοδηγητή και είπες και συ να γράψεις τον λίβελο σου κατά της θύρας 13.Αν έχεις να πεις κάτι ΠΕΣΤΟ και μη δημιουργείς εντυπώσεις.Τα πάντα μαθαίνονται να ξέρεις και τα επίσημα που γράφεις και τα ανεπίσημα. Για την αναφορά σου περί εναγκαλισμού και διοίκησης από εμάς, κανε ρεπορτάζ η ρωτά κάποιον που κάνει να σου πει και να ενημερωθείς ότι πάλι ασυναρτησίες λες και ψέμματα. Μπάμπη Τσιμπίδα υποδείξεις και κριτική από σένα δεν δεχόμαστε.Οι πράξεις σου στην υπόθεση τσάκα είναι ακόμα νωπές,μην προκαλείς το κοινό αίσθημα. 
Υ.Γ 4 Το παραμύθι εδώ τελειώνει…ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»."

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μάλιστα!