Κυριακή 24 Μαΐου 2009

ΘΕΛΞΗ, ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΩ ΕΚΕΙ!

(Κατάνια-Νάπολι Χι)


Καλημέρα άνθρωποι, καλημέρα ζώα, συμπαθή τετράποδα και δίποδα από πόλη σε πόλη κι από λιβάδι σε λιβάδι. Ξέρω καλά, σε καιρούς κρίσης όλοι ψάχνουμε ένα αποκούμπι, ένα δεκανίκι να σταθούμε, να βοηθηθούμε. Τι στις θρησκείες βουτάμε, τι σε τοκογλύφους υποκύπτουμε, τι στις τσόντες το ρίχνουμε... Όλα αυτά όμως έχουν ένα αντίτιμο, είτε ψυχής είτε της ίδιας μας της ζωής. Πού θέλω να καταλήξω? Ε, λοιπόν στους χαλεπούς παρόντες καιρούς, εγώ το τζογαδόρικο πρόβατο είμαι το αποκούμπι σας. Είμαι η πανάκεια στις αρρώστειες σας, η αμβροσία στην πείνα σας, το νέκταρ στη δίψα σας. Εγώ παίρνω από εσάς ένα μικρό αντίτιμο και σας το επιστρέφω πολλαπλάσιο. Σας ξεχρεώνω δάνεια, σας αγοράζω κότερα, σας στέλνω σε εξωτικά νησιά με την καλύτερη φίλη της γυναίκας σας. Βγάλαμε τριάδα σήμερα με μικρά ποσοστά που σαν σύνολο όμως έδωσαν ένα αξιοσέβαστο τεσσάρι. Και μη σας θυμίσω πού θα ήσασταν απόψε αν δεν υπήρχατε τόσο ματζίρηδες και παίζατε το εκατομμυριάκι που κρατάτε για ώρα ανάγκης μέσα στο κομοδίνο.
Πάμε
στα της Κυριακής τώρα. Άντε να κάνω μερικούς ακόμη Έλληνες να ανασάνουν. Άντε, να γίνω αιτία ο Κωστάκης ν' αντέξει μερικές ακόμη μέρες στην εξουσία. Ξεκινάμε απ' το νησί των Χάιλαντς, απ' τα δίμετρα ντερέκια, τους στρατιώτες μας, τους Ρέιντζερς! Έδωσαν το πρωτάθλημα αρκετές φορές στους πράσινους Σελ με τα τικς. Αυτοί, ηλίθιοι φύση και θέση, τους το επέστρεψαν σούμπιτοι. Ε, αρκετά. Νίκη με τη Νταντί κι η κούπα δικιά μας. Πάμε Ελβετία και ποντάρουμε στη Βασιλεία. Το πάλαι ποτέ ντέρμπι με τα Γρασίδια της Όπερας αύριο θα είναι περίπατος. Ιδιαίτερα μετά τη νίκη μέσα στους ξενέρωτους τους πρωτευουσιάνους. Τρίτο σημείο το διπλό της Τσέλσι. Έχουν δεν έχουν ελπίδες για τη δεύτερη θέση ο Χίντινγκ θα τους επιβάλλει να νικήσουν. Κι οι μαύρες γάτες είναι ένας αντίπαλος που δε φημίζεται για τη σθεναρή αντίσταση που φέρνει σε τέτοιες περιπτώσεις. Και κλείνουμε τετράδα με Ρεάλ-Μαγιόρκα στο over. Η Μαγιόρκα σκοράρει σε κάθε αγώνα της στο β' γύρο (τα καλά του να μην έχεις τον πρώην ποδοσφαιριστή Άγγελο Μπασινά αμυντικό χαφ), η Ρεάλ έφαγε καμιά εικοσαριά γκολ στους τρεις τελευταίους αγώνες της θα θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, οπότε γκολ-γκολ, πολλά με λίγα, λίγα με πολλά, διαλέχτε! Εγώ για την πλάκα το συγκεκριμένο θα το βάλω κι ένα 5-2.
Να δώσω και μια τετράδα με ζητούμενα 3-4? Ας τη δώσω. Ας στείλω μερικούς ακόμη με μπουκάλι στη Θέλξη! Άσο την Κάλιαρι γιατί εντάξει η Ίντερ την έκανε τη φιέστα της, έχει πάει στο νησί μόνο για μπάνιο. Χι το Κατάνια-Νάπολι με την προϋπόθεση πως οι δυο ομάδες θα κατέβουν να παίξουν μπάλα. Ναι ρε μαλάκες, δεν τελείωσε ακόμη το πρωτάθλημα, έχετε ένα αγώνα ακόμη. Άσο τη Μίλαν απ' το ημίχρονο. Δε μου το έκανε το χατίρι με τη Γιουβέντους ας μου το κάνει αύριο. Και τέλος για τους λόγους που εξήγησα μέσα στη βδομάδα άσο τη Σταντάρ με τους Underλεχτ. Άσπαστο. Στάνταρ η Σταντάρ. Αυτά, καλά λεφτά. Μπεεε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: