Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

ΑΧ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ!!!

(Ο Γουέμπ μόλις έχει βγάλει το μαχαίρι απ' το άψυχο σώμα του Θρύλου! Σφαγή κυρίες και κύριοι!)


Καλησπερούδια. Η αλήθεια είναι ότι ο γαύρος μας έβγαλε την ψυχή ώσπου να παραδόσει πνεύμα, ωστόσο το παρέδωσε. Με παράπονα για τη διαιτησία στην τελευταία φάση του ματς. Τι είδα εγώ; Τη φάση απ' την αρχή. Εκεί που δεν είδα και κανέναν να εστιάζει. Και το πεντακάθαρο φάουλ του Ντάρμπισαϊρ όχι πάνω στον τερματοφύλακα (που μπορεί κι εκεί να υπάρχει. Δες πρώτη φώτο που δημοσιεύει ο Μπουμ-μπουμ!) αλλά πάνω στον αμυντικό της Μπορντό. Που τον παίρνει καροτσάκι και τον πάει στην λαχαναγορά του Ρέντη για ψώνια!..... Τα λεφτά πέσανε, το 2,4ο ήταν αξιοπρεπής απόδοση και τα κόκκινα δάκρυα περί ευρωπαϊκών συνωμοσιών μπορούν να συνεχιστούν επ' αόριστον. Πρέπει εξάλλου με κάποιο τρόπο να αποπροσανατολίζουμε τον κόσμο απ' τα πραγματικά προβλήματα της ομάδας... Οι υπόλοιπες στοιχηματικές προτάσεις έπεσαν έξω στο παρά τσακ καθώς η Μπάρτσα του β' ημιχρόνου δημιούργησε φάσεις για 2 και 3 γκολ αλλά εν τέλει άφησε το ματς εκεί υποσχόμενη πάρτυ στο Καμπ Νου... Ενώ και στα ημίχρονα-τελικά βγάζαμε δυάδα ως το 86' των ματς αλλά στο τελευταίο πεντάλεπτο η Ντάγκεναμ το έφερε τούμπα και νίκησε την Όλντερσοτ. Μας έμεινε το 14,00 απόδοση της Τσέλτεναμ με την Τορκί.

Για σήμερα επιθυμώ μέχρι πόρωσης τη νίκη της Ίντερ του λατρευτού μου Μουρίνιο αλλά με φοβίζει. Δε θα την ακολουθήσω λοιπόν σε μονό αποδεκτό. Αν έψαχνα ένα μόνο σημείο σε αυτό το ματς θα έκανα το σταυρό μου και θα το έριχνα στο over.

Πάμε λοιπόν σε τετράδα άσπαστη: Ουντινέζε-Κάλιαρι 23 γκολ, Φιορεντίνα-Μίλαν 2-3 γκολ, Ρόζελαρ-Γκενκ over, Άστον Βίλα άσος στο ημίχρονο.

Τετράδα με ζητούμενα 3,4: ΤΣΣΚΑ Μόσχας άσος γιατί μπορεί να έχουν να παίξουν απ' το Νοέμβρη, μπορεί ως τότε να μην ήταν και super ομάδα αλλά οι 65 πόντοι χιόνι στη Μόσχα, το απίστευτο κρύο, οι σοβαρές απουσίες της Σεβίλλης (Λουις Φαμπιάνο, Ντιέγο Καπέλ, Σκιλασί) και οι καλές εμφανίσεις της στα φιλικά που σάρωσε όσες ομάδες αντιμετώπισε (Οντένσε, Ρόζενμποργκ, Έλφσμποργκ) με πείθουν γι' αυτόν. Χι η Χάνσα Ρόστοκ με την Ουνιόν ελπίζοντας πως οι Βερολινέζοι δεν πάνε για σκι στο Ρόστοκ. Διπλό η Στίβενεϊτς που η αλήθεια είναι πως περνάνε μια κάμψη αλλά όπως και να το δουμε απ' τη Ρέξαμ είναι καλύτερη ομάδα. Εξάλλου η απευθείας άνοδος είναι δέλεαρ που δεν μπορείς να αγνοήσεις. Τέλος, αφού πρόκειται για συστηματάκι που συγχωρεί το λάθος λέω να ακολουθήσω λίγο την Μουρινική καρδιά μου και να ποντάρω neroblu' άσο στο ημίχρονο!

Σκορ (χωρίς γέλια παρακαλώ): Ίντερ-Τσέλσι 4-2.

ΥΓ. Προς εξωγηϊνότατο κύριο Χαρδαβέλλα: Το να απαντούσες βάζοντας το Σίλλερ να γλείφεται με τον Γκαίτε θα ήταν θεμιτό μέσα στα όρια του χιούμορ που αντιλαμβάνονται οι δημοσιογράφοι και οι κυβερνήσεις των δύο χωρών (μην μπλέκουμε τους λαούς γιατί και οι μεν και οι δε θα σας πάρουν με τις ντομάτες για όσα λέτε και κάνετε). Το να απαντάς όμως σε ένα θέμα οικονομίας του παρόντος, σε ένα άστοχο εξώφυλλο και σε μερικές κακές δημοσιογραφικές κριτικές, κάνοντας αναδρομή στις χειρότερες στιγμές ενός λαού, που τις ενοχές και τη ντροπή γι' αυτές φέρει μέσα του σαν προπατορικό αμάρτημα ο κάθε ένας νέος Γερμανός που γεννιέται, τότε δεν έχεις απλά αστοχήσει. Έχεις στρέψει μπούμερανγκ το δήθεν κληρονομημένο (δε φαντάζομαι να αυταπατάσαι ότι ακόμη δημιουργείς;) πολιτισμό που διαφημίζεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: