Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

ΑΛΛΑΖΕΙ ΛΙΓΑΚΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ;

(-Ναι μαμά, με τη Μαρία είμαι. Το ξέρω μαμά ότι χιόνισε. Ναι μαμά, θα σκεπάζομαι...)


Καλησπέρα. Μεσολάβησαν μέρες απ' την τελευταία μου ανάρτηση. Από τότε χιόνισε στην πόλη και σχεδόν σ' όλη την Ελλάδα, αποκλείστηκε εντελώς φυσιολογικά και αναμενόμενα η ΑΕΚ απ' την επόμενη φάση του Europa League και πέρασαν με θρίαμβο και οι δύο ομάδες του Βορρά. Όμορφα. Σαν και να αλλάζει λίγο ο ποδοσφαιρικός χάρτης της χώρας. Πάνε τρία-τέσσερα χρόνια που ξεκίνησε, σιγά-σιγά μεν, ωστόσο η διαφορά πλέον είναι εμφανής. Η Θεσσαλονίκη δεν είναι μόνο ο φτωχός συγγενής, ο μονίμος αδικημένος απ' τη διαθήκη του μακαρίτη. Είναι εδώ, κατεβάζει σύνολα διαβασμένα, με πλάνο και διεκδικεί... Το ξαναλέω: όμορφα.

Οι τελευταίες μας στοιχηματικές προτάσεις πέρασαν πανηγυρικά. Το πρόβατο είναι έτοιμο να βγάλει τις τσίμπλες απ' τα μάτια σας, να σας ξαναδείξει τις ευκαιρίες και να σας στείλει στο ταμείο.

Έχουμε και λέμε. Πρόταση για το διαδίκτυο: Βιγιαρεάλ να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα, Εσπανιόλ- Μπάρτσα over 1,5 στο ημίχρονο. Απόδοση σχεδόν 5,00.

Τριάδα: Βιγιαρεάλ άσο ημίχρονο άσο τελικό, Παναθηναϊκός over, Σεντ Ετιέν over.

Όμορφα σημεία: Μπαρτσελόνα 4-6 γκολ, Γκιμαράες διπλό, Μίλαν άσο στο ημίχρονο.

ΥΓ. Μήνυμα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ: "Επιβάτη, σεβάσου το έργο του οδηγού και γίνε φίλος μαζί του"!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλά, πλάκα μας κάνετε. Δεν μπορεί...

Δεν υπάρχουν σχόλια: