Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ..


(Γιατί αυτό που εν τέλει μετράει σ' αυτή τη ζωή, είναι ο καθένας να ξέρει το ρόλο του..)


Καλημέρα ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη... Είναι τόσο ωραία η αίσθηση να ξυπνάς Κυριακή, να 'χει ήλιο έξω, να πίνεις τη ζεστή σου σοκολάτα και να 'χεις την τσέπη γεμάτη λεφτά εξαιτίας των καταπληκτικών σου προβλέψεων την προηγούμενη μέρα.

Πέρασε η δυάδα μας, πέρασαν και οι τρεις μονές προτάσεις του προβάτου σας. Αν ο Ολυμπιακός δεν ξύπναγε μετά το 60' θα περνούσε και το λίγο πιο extreme μας. Άσπαστα: ένα site που ξεκινάς να το διαβάζεις άφραγκος ζητιάνος στα φανάρια της Εγνατίας και όταν τελειώνεις είσαι ξαπλωμένος στο ανάκλιντρο της σουΐτας σου σε σαλέ της Ελβετίας...

Σήμερα η βασική πρόταση έρχεται απ' το Campionato. Μίλαν να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα σε μια έδρα που ναι μεν παραδοσιακά δυσκολεύεται, φέτος ωστόσο η Λέτσε δεν κάνει ούτε για βρούβες και μην ξεγελιέστε απ' τα τελευταία της αποτελέσματα. Τζένοα-Ουντινέζε over. Οι φιλοξενούμενοι παίζουν εδώ και καιρό μπαλάρα, οι γηπεδούχοι παραδοσιακά ομάδα των γκολ, ότι πρέπει για ένα 2-2. Τέλος παίζουμε τη Ρόμα να σκοράρει over 1.5 μέσα στην Τσεζένα. Αρχηγού παρόντος. Απόδοση συνολική 9,5 (betoto, bwin).

Πεντάδα με ζητούμενα 3,4,5: Λίβερπουλ άσος (ώρα του Νταγκλίς για νίκη), Άιντραχτ άσος (φουλ του Γκέκα), Τότεναμ άσος (η νίκη σημαίνει πρωτάθλημα στα ίσα), Παναιτωλικός διπλό (τα Τρίκαλα είναι ομάδα που πρέπει να πάρουν αν θέλουν να είναι στα φαβορί για την άνοδο), να σκοράρει η Καβάλα τουλάχιστον ένα γκολ στο ΟΑΚΑ (η ηρωϊκή πράσινη άμυνα δε θα με προδώσει..).

Έχω και μια πιο μάγκικη πρόταση με απόδοση 23,00. Ρεάλ και Μπαρτσελόνα να σκοράρουν η καθεμιά από τουλάχιστον 5 γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: