Κυριακή 17 Απριλίου 2011

ΧΩΡΙΣ ΤΡΙΚ ΧΤΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σε καλή φόρμα έχει διατηρήσει η Σάρα τον Ίκερ

Καλησπέρα. Το ντέρμπι στην Ισπανία ήταν προβλέψιμα παθιασμένο, ίσως και προβλέψιμα κουμπωμένο. Το ματς ήταν αυτό που δεν έκαιγε ουσιαστικά κανέναν και οι δυο προπονητές περισσότερο έκρυψαν παρά έδειξαν. Η απογοήτευσή μου ήταν η μη χρησιμοποίηση του Κακά απ' το Μουρίνιο. Νομίζω ότι το έλλειμα σε ομαδική ποιότητα η Ρεάλ μπορεί να το καλύψει με την ατομική. Ο Κακά είναι ένας από αυτούς που στην καλή του βραδιά σκάει χαμόγελα συγκατάβασης στους Μπουσκέτς αυτού του κόσμου. Ίσως τον κρατάει για τα επερχόμενα. Αδυνατώ να δεχτώ ότι ο Πορτογάλος δεν τον πιστεύει... Το χτεσινό πρώτο τρικ του Μουρίνιο ήταν ο Πέπε στο κέντρο. Έτρεξε σαν παλαβός, κάλυψε χώρους, κλώτσησε ανελέητα. Κι ως την αποβολή του -λίγου- Αλμπιόλ απαλλάχτηκε και η Ρεάλ απ' την παρουσία του στην άμυνα. Το θέμα είναι στον πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λίγκ τι θα γίνει που θα απουσιάζει ο Καρβάλιο.. Απ' την άλλη η Μπάρτσα ήταν αυτό που ξέρουμε. Όλοι γνωρίζουν ότι δεν έχει άλλο, είναι ανοιχτό βιβλίο, αλλά κανείς δεν μπορεί να την αντιμετωπίσει. Τουλάχιστον στα ίσια. Όπως βέβαια έχει δείξει η ιστορία του ποδοσφαίρου είναι θέμα χρόνου να εμφανίσει ένας προπονητής ένα σύστημα ανοσίας απέναντι στο ασφυκτικό και ασταμάτητο πρέσσινγκ και το μέχρι μπουχτίσματος passing game. Περίπου η πενταετία είναι ο χρόνος της απόλυτης παντοκρατορίας κάθε καινούριας τακτικής στο ποδόσφαιρο.. Τέλος βλέποντας το Βίγια και χτες, ούρλιαξα ξανά και ξάνα "πού είσαι ρε Ετό;" Φαντάζομαι το ίδιο κάνουν και στην Καταλωνία σε κάθε ευκαιρία.

Τελευταία αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος σήμερα και το ενδιαφέρον εστιάζεται στο αν θα είναι στα play off ο Ολυμπιακός Βόλου ή ο Άρης. Η πρόβλεψή μου λέει ότι θα είναι η ομάδα της Μαγνησίας. Αυτό που έφτιαξε ο Τσιώλης, προς το παρόν, είναι καλύτερο από αυτό που τώρα φτιάχνει.

Ξενέρωμα και χωρίς μαγειρέματα η τελευταία αγωνιστική της Super League

Στο στοίχημα χτες πέρασε και το μονό αποδεκτό και η τριάδα. Το aspasta διατηρεί θερμή τη σχέση του με το ταμείο κι ελπίζει ανάλογα να πράξει και σήμερα.

Μονό αποδεκτό: Μαρσέιγ διπλό

Τριάδα άσπαστη: Βαλερένγκα άσος, Κλαμπ Μριζ-Λόκερεν over, Πόρτο άσος.

Σημεία και τέρατα: Λίβερπουλ διπλό στο ημίχρονο, Μπόλτον άσος, Λος Άντζελες διπλό, Πόρτλαντ άσος, Ρίβερ Πλέιτ διπλό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: