Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

ΑΠΝΟΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΧΡΗΜΑ

Το πιο ακριβό μπικίνι στον κόσμο! Χμ... μωρό μου μη σου μπαίνουν ιδέες!
Χαιρετώ. Στο νησί ο αέρας κόπασε. Τα μπικίνι φοριούνται και τα αγόρια σκέφτονται τις πιθανότητες εθελούσιας τύφλωσής τους προκειμένου να αποφύγουν άλλες αρρώστιες σοβαρότερες όπως καρδιοπάθειες, εγκεφαλικά, αποπληξίες.

Στον ελληνικό αθλητισμό δεν κουνιέται φύλλο. Ψάχνω ώρες τώρα να βρω μια είδηση που να έχει την παραμικρή αξία να αναπαραχθεί. Τίποτα. Ο Μανωλάς έκανε φάουλ αρνούμενος την πρόταση της ΑΕΚ, ο Γιάχιτς πήγε στην Κύπρο, ο Κοστάντσο θα γίνει ο νέος Ντασάεφ, ο Φερέιρα προσπαθεί να πείσει κάτι σαπάκια της Πόρτο (δευτεροτρίτες επιλογές) να έρθουν στο τριφύλλι, στη Θεσσαλονίκη μάλλον σταμάτησαν και να αναπνέουν.

Όχι πως στο εξωτερικό γίνεται τίποτα καλύτερο. Σενάρια μεταγραφών και φωτογραφίες αθλητικών αστέρων μετά συζύγων και καυτών κοριτσιών στις παραλίες. Αυτά. Α, και λίγο Golden Cup όπου η Τζαμάικα με δεύτερη νίκη πέρασε στην επόμενη  φάση (ο Μπομπ θα χαμογελάει στρίβοντας μια... μπάμια), η Γρενάδα έφαγε εφτά (αριθμός 7) απ' τις Ονδούρες και σήμερα η Αμερική θα προσπαθήσει να ξεμπουκώσει απέναντι στον Παναμά (όχι κι εύκολο).

Τουλάχιστον, ακόμη και μέσα στη νέκρα εμείς βγάζουμε σημεία. Πέρασε το μονό αποδεκτό πάλι χτες, πέρασαν και τα υπόλοιπα σημεία που προτείναμε στην Ιρλανδία. 100% επιτυχία! Για σήμερα έχουμε δυο τρεις επιλογές, όχι και τόσο δυνατές πάντως.


Μονό αποδεκτό: Σιάτλ-Βανκούβερ άσος


Σημεία: Χάκεν-Νορκέπινγκ Χι, Σάο Πάολο-Γκρέμιο goal-goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: