Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΘΕΜΑΤΑ..

Ε, μου θες ηλιοβασιλέματα κι αηδίες. Αν έκανες το μπανάκι σου 3-4 ώρες νωρίτερα δε θα κάναμε τώρα συνειρμούς για το απόλυτο λευκό του Dixan!


Τι ζέστη είναι αυτή; Τι κάμα είναι ετούτο; Μπας κι έγινε το τσαφ κι ο πλανήτης δεν πήρε τα σωστά φάλτσα και τώρα αντίς να περάσεις "μπανάνα" το τείχος πάει βουρ για τον ήλιο; Ας ελπίσουμε πως ο σουτέρ είχε δάσκαλο τον Πλατινί κι όχι τον Καραγκούνη κι ότι όλα εκεί ψηλά βαίνουν καλώς.


1.  Ο Τιερί Ανρί σκοράρει ακόμη. Χτες τα ξημερώματα σημείωσε το όγδοο φετινό του γκολ μειώνοντας για τη Νέα Υόρκη σε 3-2 τους Πόρτλαντ Τάιμπερς και φτάνοντας στην πρώτη θέση των σκόρερ τον Ντόνοβαν. Εν τέλει το ματς έληξε 3-3 με γκολ-πέναλτι στις καθυστερήσεις όπου λίγο πριν, ο για άλλους συμπαθής για άλλους υπερόπτης Γάλλος, αποβλήθηκε για μπουκέτο σε αντίπαλο! (εδώ το γκολ)
2.  Τέλος ο Μπρούνο Τσιρίλο απ' τον ΠΑΟΚ. Δεν υπήρξε συμφωνία μεταξύ παίχτη και διοίκησης της ομάδας και ο παθιασμένος Ιταλός αποχωρεί από τη Θεσσαλονίκη. Ο Τσιρίλο δεν υπήρξε ποτέ ο μεγάλος αμυντικός που θα μπορούσε μια ομάδα να στηριχτεί πάνω του. Ωστόσο είχει πολλές απ' τις αρετές των Ιταλών αμυντικών ενώ ήταν πάντα εκεί, είτε καλά είτε τραυματίας. Ποτέ δεν κρύφτηκε στα δύσκολα, ούτε αρνήθηκε τις ευθύνες του. Αγαπημένος ταυτόχρονα και στην εξέδρα φεύγοντας αφήνει ένα κενό στην άμυνα των Θεσσαλονικέων που θα πρέπει γρήγορα-γρήγορα να καλύψουν.
3.  Η La Stampa, η ιταλική εφημερίδα, ανακάλυψε την πυρίτιδα. Σε κεντρικό της άρθρο στο σημερινό της φύλλο φωνάζει με απόγνωση: "Η Serie A σε κρίση! Η Ιταλία δεν αρέσει πια!" Βρε, καλοί είστε κι εσείς. Έπρεπε να δηλώσουν διάθεση φυγής τα 3/4 των καλών παιχτών που φέτος αγωνίστηκαν στο Campionato και να αρνηθούν να έρθουν ως προπονητές της Ίντερ όποιοι πήραν δίπλωμα προπονητικής απ' την εποχή του Αλφ Ράμσεϊ κι έπειτα, για να το συνειδητοποιήσετε; (εδώ το άρθρο)
4. Κοντά σε συμφωνία βρίσκεται η Τσέλσι με την Πόρτο και τον Βίλας Μπόα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των μπλε. Στην αναζήτηση ακόμη κάποιου αντι-Μουρίνιο ο Αμπράμοβιτς συμφώνησε με τους Δράκους στα 13 εκατομμύρια λίρες (!!!) για το σπάσιμο του συμβολαίου του νεαρού τεχνικού. Ο έξυπνος πρόεδρος των Πορτογάλων συνεχίζει να παραδίδει μαθήματα οικονομικής διαχείρισης ενός συλλόγου! (εδώ από την Daily Mail)
5.  Ξεκίνησε το Γουίμπλεντον σήμερα. Ο κόσμος δεν πτοήθηκε απ' τις προβλέψεις για έντονη βροχόπτωση και κατέκλυσε το στάδιο και τους πέριξ χώρους. Εν τέλει δικαιώθηκε γιατί ακόμη μια φορά οι μετεωρολόγοι έδειξαν πόσο κοντά στους αστρολόγους βρίσκονται. Ο ήλιος στο νησί λάμπει. Και ο Ναδάλ επίσης. Σε κάτι περισσότερο από 1.30 ώρα ο Ισπανός επικράτησε του αμερικανού Michael Russel με 3-0 σετ (6-4, 6-2, 6-2) και άρχισε την υπεράσπιση του τίτλου του (εδώ από την As). Η δε Βένους Ουίλλιαμς έκανε τα φλας να λάμψουν εστιάζοντας όχι στο (άσχημο) πρόσωπό της αλλά στο λευκό της συνολάκι.
6.  Η Ισπανική El Mundo Deportivo κυκλοφόρησε σήμερα με φωτογραφία του Οζίλ πάνω σε κότερο στην Ίμπιζα να τραβάει τις τζούρες του από ένα κανονικό τσιγαράκι (εδώ). Μα το Θεό σας, κοιτάξτε το παιδί κατάματα και πείτε μου ότι κάνει μόνο τσιγάρα και προσπαθήστε μετά να με πείσετε!


Στο στοίχημα χτες πέσαμε πάνω στο φίλο μας τον Μέρφυ. Μπορεί να πέρασε το μονό αποδεκτό και να πήραμε πίσω τα συνολικά μας έξοδα, ωστόσο η Νορβηγία έβγαλε τα λιγότερα over απ' την αρχή της σεζόν εκεί. Άπατοι λοιπόν στα βόρια. Για σήμερα βλέπω μόνο ένα ματσάκι. Το παίζω μονό αποδεκτό και τελειώνω.

Μονό αποδεκτό: Μάλμε-Κάλμαρ 2-3 γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: