Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

ΠΡΟΒΑΤΟ: ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΑΠ' ΤΗΝ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗ!

Αμάν ρε μωρό μου με τα ολόσωμα μαγιώ! Νομίζεις σε κάνουν σέξι αυτά;


Καλησπέρα. Η επιστροφή στην πόλη απ' την παραλία που είχες αποθέσει κορμί, μυαλό και ψυχή είναι πάντα δύσκολη. Ακόμη χειρότερη είναι όταν σε περιμένει μια ληγμένη ΔΕΗ, ένα χαλασμένο ψυγείο εξαιτίας των διακοπών της ΔΕΗ (που όπως είπαμε δεν έχεις πληρώσει, αλλά αυτό είναι άσχετο) και ένας οχετός ρέων για τα στημένα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.. Να δούμε μερικά σημαντικά που συνέβησαν τις δυο-τρεις τελευταίες μέρες:


1.  Το Μεξικό σχεδόν προβλεπόμενα (το Πρόβατο σας πρότεινε το 2,35 της νίκης του) κατέκτησε ακόμη μια φορά το Gold Cup. Οι ΗΠΑ δεν κατόρθωσαν να του πάρουν τον τίτλο παρότι προηγήθηκαν στον τελικό με 2-0 στο εικοσάλεπτο! Με μεγάλη ανατροπή έκαναν το 2-4 και οι Αζτέκοι πανηγύρισαν ακόμη μια κατάκτηση! (εδώ το βίντεο του αγώνα).
2.  Η Ισπανία πάλι, με την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος under 21 με 2-0 στον τελικό απέναντι στους Ελβετούς, έδειξε ότι η γενιά των Τσάβι, Ινιέστα, Κασίγιας, Βίγια, Πουγιόλ  που σιγά-σιγά μεγαλώνει έχει πίσω της άξιους αντικαταστάτες. Κι αν μη τι άλλο ένα "παρούσα" το φωνάζει από τώρα για τις μελλοντικές διοργανώσεις των εθνικών ομάδων. (εδώ ο τελικός απέναντι στου Ελβετούς)
3.  Η Βόλφσμπουργκ βγάζει στο σφυρί τον Diego. Ένας γάμος που έδειχνε χλιδάτος το προηγούμενο καλοκαίρι εξελίχτηκε σε φιάσκο, όπως γράφει και η ιστοσελίδα goal.com. Βεντετισμός, μέτριες εώς κακές εμφανίσεις, άσχημη σχέση με τους προπονητές του έφεραν τον χωρισμό. Και το θέμα είναι μετά τις δύο φούσκες του Βραζιλιάνου σε Γιουβέντους και Λύκους, ποια ομάδα θα φανεί διαθέσιμη να ρισκάρει τα όμορφα χρήματά της σε μια τόσο επίφοβη επένδυση! (εδώ όταν του έδινα το βραβείο του παλτού της χρονιάς!)
4.  Στο γκραν πρι της Βαλένθια, στη formula 1, ο Φέτελ νίκησε  και αύξησε τη διαφορά του απ' τους διώκτες του στη βαθμολογία των οδηγών. Οι άλλοι δύο οδηγοί  που ανέβηκαν στο βάθρο ήταν ο Χάμιλτον και ο Μπάτον. Η ιδιαιτερότητα του αγώνα ήταν ότι 9 οδηγοί παραβίασαν το όριο ταχύτητας τη στιγμή που στην πίστα ήταν το αυτοκίνητο ασφαλείας, πράγμα που πρόσθεσε 5 δευτερόλεπτα στον τελικό τους χρόνο και άλλαξε την τελική κατάταξη. Αναλυτικά η βαθμολογία των οδηγών μετά και τον τελευταίο αγώνα εδώ από το sport.gr
 5.  Η Ρίβερ Πλέιτ, η ομάδα με τους περισσότερους τίτλους στη χώρα του τάνγκο, βρίσκεται πλεόν στη β' εθνική. Στους αγώνες μπαράζ με την Μπελγράνο δεν κατόρθωσε να υπερασπιστεί την παρουσία της στη μεγάλη κατηγορία. Μετά το 2-0 εκτός έδρας ήθελε νίκη με 3-0 για να ανατρέψει την κατάσταση. Παρά το γεγονός ότι το ματς ξεκίνησε πολύ καλά γι' αυτήν με γκολ στο 5ο λεπτό, εν τέλει δεν κατόρθωσε να πάρει ούτε τη νίκη. Αστεία λάθη των αμυντικών της και χαμένο πέναλτι έδειξαν ότι δεν είχε ούτε καν την ψυχολογία να παλέψει κάτι τέτοιο. 1-1 τελικό αποτέλεσμα και μια ομάδα θρύλος θα παίζει στα αλώνια της Αργεντινής. Το κλάμα των φιλάθλων της στο τέλος του βίντεο είναι συγκινητικό. (εδώ)
6.  Οι Αγγελόπουλοι αποχωρούν απ' τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Με ανακοίνωσή τους που καταφέρονται εναντίον κατεστημένου, κακών φιλάθλων και προσωπικών λαθών δηλώνουν αηδιασμένοι και ανήμποροι να συνεχίσουν να επενδύουν σε ένα προϊόν που δεν τους εκφράζει. Άδικο δεν έχουν (εκτός απ' το σημείο που αναφέρουν ότι έχασαν φέτος το πρωτάθλημα απ' τη διαιτησία, αλλά κάπως πρέπει να χαϊδέψουν και τους φιλάθλους τους). Το θέμα είναι τώρα πώς θα πορευτεί η ομάδα του Πειραιά κι αν υπάρχει άνθρωπος να την στηρίξει στην προσπάθεια που κάνει να ξαναφτάσει στην κορυφή του ελληνικού μπάσκετ.


Μονό αποδεκτό: Χάλμσταντ-Χέλσινμποργκ διπλό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: