Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Ο ΑΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ, Ο PALERMO ΚΑΙ... Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ CROUCH!



Καλημέρα. Πάλι αέρας σηκώθηκε στην πόλη. Λαξεύει τις γωνίες, ρίχνει κομμάτια λευκού στη θάλασσα και φτιάχνει ήχους που αν είσαι αφηρημένος μπορεί και να σε τρομάξουν.

1.  Ο μεγάλος αργεντίνος σκόρερ και επιθετικός της ΜπόκαΠαλέρμο στο τέλος της καριέρας του κάνει έναν απολογισμό με τα πέντε πιο σημαντικά γκολ της καριέρας του. Ένα από αυτά είναι το γκολ του εναντίον της Ελλάδας στο Μουντιάλ του περυσινού καλοκαιριού. (το βίντεο πάνω)
2.  Οι Γερμανοί επιστήμονες, αφού βιάστηκαν να ρίξουν την αιτία της μετάδοσης τoυ θανατηφόρου e. coli (30 νεκροί - 3000 ασθενείς) στα αγγουράκια Ισπανίας τώρα, 30 μέρες μετά αναθεωρούν. Αιτία τα φασολάκια.
3.  Ο Πήτερ Κράουτς, ο κακάσχημος Πήτερ Κράουτς, λίγο πριν το γάμο του κάνει διακοπές με τη γυναίκα του στη Σαρδηνία. Ε, και πού είναι η είδηση θα μου πείτε; Είναι στο ότι δε γίνεται, δεν μπορεί να έχει τόσο ωραία γυναίκα! (εδώ αρκετές φωτογραφίες στο ρεπορτάζ της Daily Mail.)
4.  Μάντσεστερ και Τσέλσι φαίνεται να τρων μια όμορφη γκαραζόπορτα στη μούρη απ' τον Σνάιντερ. "Γιατί να φύγω; Είμαι ευτυχισμένος στην Ίντερ", η δήλωση του Ολλανδού.
5.  Ο Κόλο Τουρέ είχε ψυχολογικά προβλήματα εξαιτίας του βάρους του. Πριν το ματς με τη Νοτς Κάουντι για το κύπελλο Αγγλίας πιάστηκε ντοπέ και θα μείνει για 6 μήνες εκτός γηπέδων. Τι του έκανε τη ζημιά; Η Herbal Life! Ροφήματα της εταιρίας έπινε για να του πέσει το στομάχι. Εν τέλει του έπεσε η καμπάνα τη Uefa!
6.  Και μιας και το θέμα είναι η ντόπα, η εθνική Μεξικού αποδεκατίστηκε εν μέσω Golden Cup. 5 ποδοσφαιριστές της αποπέμφθηκαν απ' την ομάδα επειδή πιάστηκαν ντοπαρισμένοι. Ο γιατρός είπε ότι όλοι μαζί έφαγαν κοτόπουλο με... διοξίνες!!! Ανάμεσά τους η παρ' όλίγο μεταγραφή του Ολυμπιακού, Οτσόα!
7. Χτες ο Αλφρέδο Ντι Στέφανο μίλησε για το Μουρίνιο, είπε ότι είναι ο κορυφαίος, αυτός που αξίζει να έχει στον πάγκο της η Ρεάλ, αυτός που μπορεί να ξαναδώσει στη Ρεάλ τους τίτλους που της έχουν λείψει. Αυτά θα τα αναπαράγει ο ελληνικός Τύπος ή αρκείται να το κάνει μόνο όταν ο Ντι Στέφανο (και όλοι οι άλλοι) εκφράζουν δυσαρέσκεια για τις επιλογές του Μου;
8.  Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην περιοχή της Cordoba είχε ο ποδοσφαιριστής της Νάπολι Campagnaro. Ο ίδιος επέζησε και η κατάστασή του θωρείται σταθερή και (μάλλον) εκτός κινδύνου. Ωστόσο απ' τη σύγκρουση ανασύρθηκαν νεκρά 3 άτομα, ανάμεσά τους και ο συνοδηγός του ποδοσφαιριστή. (εδώ το ρεπορτάζ απ' τη Repubblica)

Δεν υπάρχουν σχόλια: