Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΡΕΛΟΙ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ!

Άντε, δυο μέρες ακόμη στη σκιά και θα έχω επιστρέψει στο κανονικό μου χρώμα!


Καλημέρα. Παρ' ότι το καντήλι του Αυγούστου βρίσκεται στα ξεψυχίσματά του συνεχίζει να έχει τη φλόγα του αγέρωχη. Τα 35άρια χτυπάν κόκκινο κάθε μέρα και ο ιδρώτας βολτάρει στα κορμιά μας ως υπενθύμιση του ότι δεν ήμαστε άλλο από ένας ακόμη μηχανισμός της φύσης με συγκεκριμένες λειτουργίες.

Η συγκεκριμένη ζέστη πρέπει να πείραξε και τον ζάμπλουτο ιδιοκτήτη της Ανζί Μαχατσκάλα Σουλεϊμάν Κερίμοφ και κάνει τη μια τρέλα μετά την άλλη. Αφού ξεκίνησε πέρυσι με την αγορά του Ρομπέρτο Κάρλος συνέχισε φέτος με τους Τζούτζακ, Ζιρκόφ. Έχει κλείσει μάλιστα και τον Ετό κάνοντάς τον ταυτόχρονα τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στον κόσμο με ετήσιο συμβόλαιο 15 εκατομμύρια ευρώ. Κι επειδή η λατρεία της υπερβολής είναι η ακόμη μεγαλύτερη υπερβολή σκέφτηκε να πάρει και τον Ντάνι Άλβες. Έκανε μάλιστα ήδη την προσφορά του με 40 εκατομμύρια στους Ισπανούς και 15 εκατομμύρια το χρόνο στον Βραζιλιάνο (ε, να μη θεωρηθεί ριγμένος ο Ετό! Πάνω απ' όλα δικαιοσύνη στα αποδυτήρια!). Ο Ντάνι πάντως δε φαίνεται να τσιμπάει. Μέχρι μάλλον την επόμενη βελτιωμένη προσφορά του τρελού Σουλεϊμάν.

Παρεπιπτόντως αν εγώ ήμουν ο λεφτάς αυτόν που θα έφερνα στην ομάδα θα ήταν ο Ναγκόλι Κένεντι. Ναι-ναι, καλά καταλάβατε, πρόκειται για εκείνο το μαυρούλικο αγόρι που έπαιζε στον Άρη και κάλπαζε σαν άτι στο γήπεδο. Όταν βέβαια βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη. Γιατί πολύ συχνά έλειπε στη χώρα του στην Αφρική και ξεχνούσε να γυρίσει. Όπως διάβασα όμως στην "Ομάδα" του Σαββάτου στα Νέα είχε πάντα μια καλή δικαιολογία για την αργοπορία του. Με κορυφαία αυτή που μεταφέρω αυτούσια απ' το ρεπορτάζ της εφημερίδας: Κένεντι είπε [σ.σ. στον προπονητή του γιατί ήταν δύσκολο να ειδοποιήσει ότι θα αργούσε να επιστρέψει] ότι στο χωριό του στη Ζιμπάμπουε δεν είχε τηλέφωνο. Για να πάει στο άλλο χωριό έπρεπε να περάσει ένα ποτάμι που μέσα είχε κροκόδειλους! Για να μην κινδυνεύει απ' αυτούς άλειφε το σώμα του με ένα υγρό που τους απομάκρυνε κι έτσι περνούσε το ποτάμι χωρίς κίνδυνο. Όμως αυτό το υγρό είχε την ιδιότητα να ελκύει τις κόμπρες! Έτσι έπρεπε μόλις βγει απ' το ποτάμι να βρει νερό να πλυθεί για να μην τον δαγκώσει κάποια. Στη συνέχεια έπρεπε να διανύσει μια μεγάλη απόσταση μέσα στο δάσος, το οποίο είχε πολλές κόμπρες. Για να μην κινδυνεύει κι επειδή οι κόμπρες δαγκώνουν τα θύματά τους στο κεφάλι, φορούσε ένα καπέλο που πάνω είχε ένα πιάτο με... κάρι. Έτσι όταν η κόμπρα δάγκωνε το καπέλο καιγόταν η... γλώσσα της κι έτσι έφευγε μακριά...."................ Ο άνθρωπος ήταν Θεός. Η ομάδα μου θα ξεκινούσε απ' αυτόν ακόμη κι αν τώρα είναι στην ηλικία του Ενώχ.

ΥΓ. Καλή η νέα μας στοιχηματική αρχή, σε συνέχεια των αυγουστιάτικων προτάσεων. Το μονό αποδεκτό που πρότεινα χτες πέρασε απ' το ημίχρονο καθώς Ζανκτ Πάουλι και Ντούισμπουργκ σκόραραν νωρίς-νωρίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: