Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΑ ΜΑΤΣ

Δε μου τον δανείζεις για ένα βράδυ ρε Κιμ; Ίσα να πιάσω τα ματς και σου τον επιστρέφω!



Μια χώρα που φωνάζει, που γέμισε τους δρόμους κι έκλεισε τα μαγαζιά (πλην πολυκαταστημάτων), που περπάτησε αρκετά σήμερα, επιστρέφει σιγά-σιγά στα σπίτια της και ανοίγει τις τηλεοράσεις. Όχι για να δει πάλι τον Βενιζέλο και τα συν αυτώ μαλάκια! Όχι-όχι τέτοια πράγματα σήμερα τουλάχιστον δεν τα έχει ανάγκη. Ανοίγει την τηλεόραση για να αφήσει τα μάτια της πάνω σε όμορφες διαγώνιες μπαλιές σαν αυτές του Τσάβι Αλόνσο χτες ή του Γιούρι Τζορκαέφ κάποτε. Για να χαμογελάσει μετά την τόση ένταση από ένα τρικάκι του Μέσι ή μια βολίδα του Χουλκ.

Και στο λιμάνι έχει παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται Γερμανούς. Δηλαδή ματς με γκολ. Ή μήπως όχι; Μήπως απόψε θα δούμε ένα κλειστό και βαρετό under; Δεν το νομίζω. Βαλβέρδε, ευρώπη, Ντόρτμουντ όλα μυρίζουν γκολ και όλα δείχνουν αμφίρροπα.

Στο στοίχημα θα διαλέξω Μπαρτσελόνα και Μίλαν. Θα ποντάρω στα ονόματα (αλλά και τις ομάδες) απέναντι στους άσημους και τους πρωτάρηδες. Over 3,5 τους Καταλανούς και over 1,5 για τους Ιταλούς (όχι στα ματς, οι ίδιοι να βάλουν τόσα). Η δυάδα δίνει 2,10!... Ως value bet της βραδιάς βλέπω το νίκη και στα δύο ημίχρονα για τη Μίλαν. Η απόδοσή του είναι 2,25.

Δεν υπάρχουν σχόλια: