Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

Γνωστή τραγουδίστρια της όπερας με διάσημο τενόρο ερμηνεύουν την Κάρμεν!



Ξέχασα δυο μέρες ανοιχτό το αερόθερμο στο σπίτι μου! Αυτή τη στιγμή ο Λουκάς Παπαδήμος συσκέπτεται με το οικονομικό του επιτελείο που του γνωστοποιούν ότι το πρόβλημα με το χρέος της Ελλάδας λύθηκε. Θα το πληρώσω εγώ με τον επόμενο λογαριασμό του ρεύματός μου!!!!


1. Χτες, πέραν της φαεινής μου έμπνευσης να ασχοληθώ σοβαρά στοιχηματικά με over στην Ελλάδα (!!!! ακόμη γελάνε με την πάρτυ μου οι στοιχηματικές εταιρείες!!!), αποφάσισα να δω και τον Παναθηναϊκό. "Δεν μπορεί", είπα, "για να φέρνει σε όλα τα εντός έδρας ματς over 3.5 γκολ, θα παίζει και μπαλάρα. Εξάλλου, ομάδα συνόλου δηλώνει φέτος, δε θα έχει σημασία το ροτέισον του Φερέιρα!"... Αποτέλεσμα; Να μου φέρει ο Πιγκουΐνος απ' το φαρμακείο ένα δίκιλο κολλύριο που το ρίχνω στα μάτια μου από χτες το βράδυ!.... Απόντως Κατσουράνη (και Κουίνσυ σε δεύτερη μοίρα), το τριφύλλι μοιάζει με έναν Λέτο και δέκα σκεπάρνια. Θυμίζει παλιά καλά χρόνια... Και επιτέλους, καιρός είναι να σταματήσει το αστείο με τον Κλέιτον σέντερ φορ........ Για τον Ολυμπιακό δε μιλάω. Ντρέπονται και οι ίδιοι σήμερα..
2.  Πέθανε ο Sean Collins, γκουρού του σερφ σε ηλικία 59 ετών από καρδιακή προσβολή. Ο ίδιος είχε δημιουργήσει την ιστοσελίδα surfline.com! Εδώ και πολλά χρόνια παρέδιδε μαθήματα για τη γνώση της μετεορολογίας και τις ιδανικής θάλασσας στην αναζήτηση του τέλειου κύματος. Εκατοντάδες σέρφερ μαζεύτηκαν στην Καλιφόρνια φτιάχνοντας μια ανθρώπινη καρδιά μέσα στη θάλασσα σαν ένα "τελευταίο αντίο" στο δάσκαλό τους! (εδώ από την La Stampa)
3.  Η Μπαρτσελόνα άφησε άλλους δυο βαθμούς στο κυνήγι του τίτλου στο καταλανικό ντέρμπι με την Εσπανιόλ. Δίκαια διαμαρτύρεται για πέναλτι που δεν της δόθηκε στο 92' του αγώνα. Κακώς δεν κοιτάζει τι συνέβη από εκεί και πριν και τους λόγους που ακόμη μια φορά φέτος φάνηκε χωρίς ιδέες και μπουκωμένη. Έχω μια πρόταση: Ας σκέφτονται κάθε φορά ότι παίζουν με τη Ρεαλ κι ας βαφτίζουν τον αντίπαλο προπονητή Μουρίνιο. Μόνο έτσι θα έχουν τύχη φέτος για τον τίτλο. Αλλιώς βλέπω και τη Βαλένθια να διεκδικεί με αξιώσεις τη δεύτερη θέση... (εδώ από την As)
4.  Ο Στήβεν Χόκινγκ έκλεισε τα 70 του χρόνια. Ο άνθρωπος που στις αρχές της δεκαετίας του 60 του είπαν ότι έχει ακόμη 2-3 χρόνια ζωής, είναι ακόμη εδώ και μας μαθαίνει, μας τσιγκλάει, μας προειδοποιεί. Σαν μήνυμα τη μέρα των γενεθλίων του μας προέτρεψε να κοιτάζουμε ψηλά στα αστέρια κι όχι χαμηλά στα παπούτσια μας. Υποστήριξε ότι η γη δε θα αντέξει άλλα χίλια χρόνια ζωής, είτε εξαιτίας των κλιματικών αλλαγών είτε εξαιτίας ένός πυρηνικού πολέμου. Γι' αυτό ζήτησε τη συνεχή περιέργειά μας για το σύμπαν και τη συνέχιση των διαστημικών ταξιδιών, το στόχο των διαστημικών αποικιών.... Ad astra per aspera λοιπόν...Θα επιβιώσουμε μόνο αν το θέλουμε πολύ, σύμφωνα με το μεγάλο επιστήμονα. Όπως έκανε κι αυτός. (εδώ από τον Guardian)

Δεν υπάρχουν σχόλια: