Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

ΜΕ ΔΥΟ ΜΑΤΣΑΚΙΑ ΑΣΠΑΣΤΑ ΡΕΦΑΡΟΥΜΕ!




Ήδη χαρακτηρίστηκε το ματς της δεκαετίας για την Αργεντινή. Μπορεί να το χάσαμε στο στοίχημα αλλά το απολαύσαμε στην τηλεόραση. Ένας αγώνας που έσπασε τα 33 συνεχή άχαστα ματς της Μπόκα, την καλή της αμυντική παρουσία των τελευταίων δύο χρόνων και την ψυχική ισορροπία όσων βρέθηκαν στο Μπομπονέρα... Πανέμορφο το γκολ του Ρικέλμε και άξια ύπαρξης η ερώτηση: "Οι τερματοφύλακες έπαιζαν;"


Πολλά φαβορί έχει το σημερινό δελτίο, ήδη έχουν παιχτεί τεράστια ποσά σε Τράμπζονσπορ και Άρσεναλ. Οι Κασσάνδρες τραβάν τα μάγουλά τους και οδύρονται για μεγάλες κηδείες αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε με δυο ματσάκια safe να πάμε ήσυχοι και ωραίοι στο ταμείο βγάζοντας κάτι απ' τα χτεσινά χαμένα.

  1. Άρσεναλ-Νιουκάστλ goal-goal. Η Άρσεναλ σε πολύ καλή κατάσταση διέλυσε τη Μίλαν μεσοβδόμαδα χάνοντας την πρόκριση και την τεράστια ανατροπή σε μια φάση: αυτή που ο Φαν Πέρσι προσπάθησε να κάνει μαγκιά-πλασεδάκι κι όχι να σκοτώσει τον Αμπιάτι στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα. Σήμερα θα θελήσει να συνεχίσει το καλό ποδόσφαιρο και η Νιουκάστλ προσφέρεται ως αντίπαλος. Δε θα κλειστούν οι "ανθρακωρύχοι", θα χτυπήσουν το ματς, θα παίξουν ανοιχτά και μάλλον με τον Μπα θα σκοράρουν κιόλας. Το γκολ των "κανονιέρηδων" το  θεωρώ δεδομένο οπότε πάμε άφοβα στην επιλογή του 1,66. [2-1]
  2. Καμπούρ-Άπελντορν over. Η Καμπούρ είχε μπουκώσει για λίγο καιρό. Στα δυο τελευταία ματς πάτησε ξανά γκάζι και φιλοδώρησε με τεσσάρες τους αντιπάλους της. Η Άπελντορν επέστρεψε απ' τη διακοπή άλλη ομάδα. Χτυπάει όλα τα ματς, σκοράρει ακατάπαυστα και πλέον διεκδικεί με αξιώσεις την παραμονή της στην κατηγορία. Θεωρώ βέβαιο ότι το σκορ θα ανοίξει, ίσως και να έχουμε πληρωθεί απ' το ημίχρονο και στα δύο ματς! [2-0]


ΥΓ1. Είναι ντροπή για τον Παναθηναϊκό της ΚΑΜΙΑΣ φάσης να έχει παράπονα απ' τη διαιτησία. Είναι ντροπή ούτως ή άλλως να μην μπορείς να απειλήσεις όταν απέναντί σου έχει τα μεγαθήρια της άμυνας: τον Κοντοέ και τον Γεωργέα! Και σίγουρα είναι ακόμη μεγαλύτερη ντροπή να εκφράζει αυτά σου τα παράπονα ο κύριος μηδενικός, ο μπετατζής της Τούμπας, ο καπελάκης στην κόμη εν έτει 2012, ο άφαντος για 90 λεπτά, ο Χριστοδουλόπουλος!

ΥΓ2. Περισσότερες στοιχηματικές προτάσεις δείτε στη σελίδα ΣΤΟΙΧΗΜΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: