Σάββατο 26 Μαΐου 2012

ΤΕΧΝΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ!!




Ο Σέζνι είναι ο Πολωνός τερματοφύλακας της Άρσεναλ, πρώτος ή δεύτερος μέσα στη χρονιά, ανάλογα με τη γκάφα που είχε κάνει ή όχι στο προηγούμενο παιχνίδι του. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται με την εθνική του και προπονείται εν όψει Euro.

Κάποια στιγμή άρχισε να κάνει κολπάκια με την μπάλα νομίζοντας ότι κανείς δεν τον βλέπει. Θύμισε λίγο Ροναλντίνιο με τη μπάλα στην πλάτη κι έπειτα στο σβέρκο αλλά... εντάξει αυτό το κάνουν και τα παιδιά στην αλάνα. Μετά είδε στημένη μια μπάλα μέσα στη μεγάλη περιοχή και είπε να δοκιμάσει σουτ με τη γνωστή λατινική... rabona. Η μπάλα κατέληξε στο γάμα κι εκεί είναι που τα έχασε. 

Μη πιστεύοντάς το κοίταξε γύρω του ψάχνοντας για μάρτυρα της μαγείας του. Για πολύ καλή του τύχη ένας καμεραμάν το είχε βιντεοσκοπήσει, μάλλον όχι από πρόθεση αλλά δοκιμάζοντας μερικά κουμπάκια στην καινούρια του κάμερα! Ο Πολωνός έτρεξε και τον έβαλε να του το δείξει για να βεβαιωθεί ότι όντως το έκανε. Μάλιστα, σύμφωνα με... ασφαλείς πληροφορίες μου, το έστειλε και στον Βενγκέρ μήπως και πάρει καμιά ιδέα και του αλλάξει θέση αφού για το τέρμα το παιδί ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: