Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΤΟΥ ANDY MURRAY ΛΥΓΙΣΕ ΤΟ ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ!!!

Άξιος αντίπαλος του Βασιλιά Ρότζερ!



Ο τελικός του Γουίμπλεντον ήταν συγκλονιστικός χτες. Κέρδισε ο Φέντερερ κάνοντας ανατροπή καθώς είχε χάσει το πρώτο σετ. Ο Ρότζερ έδειξε ότι στα 31 του δεν έχει τελειώσει απ' το τένις, ότι παραμένει ο καλύτερος όλων των εποχών. Έγινε ο δεύτερος μετά τον Αγκάσι που παίρνει Γκραν Σλαμ έχοντας περάσει την ηλικία των 30! 'Ηταν ο έβδομος τίτλος του στο χορτάρι του Γουίμπλεντον. Συγκλονιστικός!

Όπως συγκλονιστικός ήταν και ο Μάρεϊ. Έγινε ο πρώτος Βρετανός που πήγε στον τελικό του τουρνουά απ' το μακρινό 1938! Ένωσε όλη τη Βρετανία που σύσσωμη χτες τον υποστήριξε. Έδωσε τον καλύτερο εαυτό του. Πήρε το πρώτο σετ με  μπρέικ κι έχασε τα υπόλοιπα στις λεπτομέρειες από έναν τεράστιο αντίπαλο. 

Στο λόγο του, στο τέλος του ματς, λύγισε, έκλαψε και συγκίνησε και τους πιο χοντρόπετσους που τον παρακολούθησαν. Προσπάθησε να κάνει και χιούμορ ανάμεσα στα δάκρυα για τον Ρότζερ λέγοντάς του ότι "για τριαντάχρονος, παίζεις καλά ακόμη" και του βγήκε πετυχημένο! Ένα συγκλονιστικό τρίλεπτο ήταν αυτό στο κλείσιμο του τουρνουά που από πολλούς χαρακτηρίστηκε ως η πιο συγκινητική στιγμή στην ιστορία των Γκραν Σλαμ. Και ίσως δίκαια!


Δεν υπάρχουν σχόλια: