Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

LOST...

( Μεταφυσικές αναζητήσεις το έστειλαν στην εξερεύνηση του super δελτίου...)



   Κάποτε -πάνε χρόνια στ' αλήθεια- με καλούσε τρεις φορές το μισάωρο. Ήταν οι εποχές που είχε τα αυγά στον κώλο (γεννάνε τα πρόβατα αυγά;) κι εγώ ήμουν ο καβαλάρης που έκανε τσάρκα κάτω από το παράθυρο της πεντάμορφης τραγουδώντας τα τελευταία του Τερλέγκα. Ήταν οι εποχές που μπορούσα κάθε στιγμή να σου περιγράψω πόσα παγάκια έλιωναν στη βότκα του. Ήταν για να μην πολυλογώ άλλες εποχές.
   Πολλοί αναγνώστες αυτής της στήλης θα περιμένατε ίσως να έρθω εγώ, ο Χασάπης και να σας αναγγείλω το χαρμόσυνο : ο Πρόβατος ζει!!! Δεν σας εγκατέλειψε ως πρόβατα επί σφαγή στα χέρια των απανταχού μπουκ που έχουν βάλει χέρι στις τσέπες σας και σας τις αδειάζουν συστηματικά. Όχι, είναι εδώ και με τις αλλά Ιεζεκιήλ προβλέψεις του θα σας οδηγήσει στην γη της επαγγελίας όπου τα κερδισμένα δελτία θα πέφτουν ως μάννα εξ ουρανού...
   Μόνο που...Μόνο που στο ερώτημα " που πήγε το πρόβατο ρε παιδιά; " δεν έχω ούτε εγώ απάντηση. Χάθηκε. Η αισιόδοξη οπτική λέει ότι πόνταρε στο μεγάλο δελτίο της ζωής του όλα τα υπάρχοντα του και τώρα μετά το γκολ της Μπρέντφορντ απολαμβάνει τα κοκτέιλ σανού στα φρεσκοκομμένα λιβάδια της Νέας Ζηλανδίας. Η απαισιόδοξη λέει ότι τώρα ποζάρει τσίτσιδος σε καμιά βιτρίνα συναδέλφου.
   Κάποιος θα πρέπει λοιπόν να καλύψει τα κενά που άφησε φεύγοντας το πρόβατο και από τότε η άμυνα των προβλέψεων μας μπάζει νερά. Σας δίνω λοιπόν στα γρήγορα μια τετράδα από over για σήμερα και ας ελπίσουμε ότι με τα κέρδη θα μπορέσουμε να καλέσουμε τον αστυνόμο Σαΐνη να μας λύσει το μυστήριο του προβάτου.


1) ΤΣΕΛΝΤΕΝΑΜ - ΜΟΡΚΑΜ OVER 1.85
2) ΡΕΝ - ΛΙΛ OVER 1,90
3) ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΙΡΑ - ΜΠΑΝΦΙΚΑ OVER 1.60
4) ΡΕΑΛ Β' - ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ OVER 1.50

Αυτά τα λίγα..Καληνύχτα και καλά μας κέρδη...

Ο ΧΑΣΑΠΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: