Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Ο ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ!!!

Δώσε κι εσύ χρήματα για τη μυοχαλάρωση των πιγκουίνων. Το έχουμε ανάγκη!


Γεια σας δύσμορφα ανθρωπάκια! Χαθήκαμε έ; Εδώ κάτω είναι μεσοκαλόκαιρο και η αλήθεια είναι ότι δε βρίσκω χρόνο να ασχοληθώ με την πάρτυ σας. Είσαστε εξάλλου σε τόσο άθλια κατάσταση εκεί στην Ελλάδα, που με το θύμα μου τη γόπα βάζουμε στοιχήματα αν θα αντέξετε ζωντανοί ως τις 21 του μήνα που θα καταστραφεί ο κόσμος ή αν θα πεθάνετε νωρίτερα!

Όσο για τα αθλητικά σας, το μόνο άξιο αναφοράς που έγινε όσο έλειπα είναι που ο Παναθηναϊκός έδιωξε αυτόν που του έτρωγε τα λεφτά απροκάλυπτα εδώ και δυο χρόνια (τον Φερέιερα ντε) και πήρε στη θέση του τον ιερέα του βουντού! "Ρότσα βουντού/ εμβόλιο μαντού" δονεί πλέον την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ και αύριο ίσως και να δώσει την πρώτη του μεγάλη παράσταση στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Για να ξέρετε πάντως, κι επειδή αποκλείεται να εμφανιστώ πάλι αύριο, εγώ θα ποντάρω εκεί σκόρερ οποιαδήποτε στιγμή τον Τζεμπούρ. Το Αλγερινό το αγόρι τα 'χει αυτά τα γκολ σε αυτά τα ματς.

Για σήμερα θα μείνω στο καθαρό και εντυπωσιακό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ κι από εκεί θα σας στείλω στο ταμείο. Εγώ τα εκατομμύρια που θα βγάλω θα τα δώσω -μέρες που είναι- σε μια οργάνωση για την προστασία, το μασάζ και το τζάμπα σεξ των πιγκουίνων!


  • Κέρκυρα-Πας Γιάννινα Χ. Ο Μάντζιος πήρε μια ομάδα που δεν έκανε ούτε για φιλικό προσκόπων και της έδωσε ό,τι χρειαζόταν για να σταθεί στην πρώτη κατηγορία. Μπράβο του και δεν του το είχα. Τα Γιάννινα απ' την άλλη παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο και παραδόξως για ελληνική ομάδα, σκοράρουν. Χι με γκολ περιμένω σήμερα, ίσως 1-1.
  • ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός under. Ο Κομπότης λύνει και δένει εντός συνόρων αλλά σήμερα θα τα βάλει με τον αρχηγό της KGB. Δύσκουλα! Όσο παιδική χαρά κι αν είναι η άμυνα του δικεφάλου δεν βλέπω να βάζουν γκολ οι πράσινοι. Ως 2-0 φτάνει το ματς.
  • Ατρόμητος-ΟΦΗ under. Απορούσα μέχρι πριν 20 μέρες πως ο Αναστό έπαιρνε βαθμούς με αυτή την ομάδα, με αυτή την ποιότητα ποδοσφαιριστών που έχει. Τώρα που σταμάτησε να το κάνει και το καλοακονισμένο μαχαίρι του υποβιβασμού είναι πάνω απ' το κεφάλι του, λέω ότι μάλλον αυτό είναι το φυσιολογικό. Απ' την άλλη οι Περιστεριώτες ενώ παίζουν ωραία σκοράρουν με τρεις χαρτοκολλημένες αιτήσεις και δυο υπεύθυνες δηλώσεις. 1-0 μου μοιάζει και no goal!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Helpful information. Lucky me I found your web site unintentionally,
and I'm surprised why this accident didn't took place in advance!
I bookmarked it.
Here is my web-site : mac baren