Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

ΤΑΣΟΣ ΚΑΚΟΣ: ΑΠΛΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ!!!


(Δε γινόταν να βρω από αλλού το βίντεο του χτεσινού αγώνα. Το βάζω έτσι, έστω και ως παραπομπή στο Dailymotion. Ίσως κάποιος να μην έχει δει τα χτεσινά εγκλήματα!)


Η εικόνα πάντα μιλάει ακόμη κι όταν δε θέλουμε να δούμε. Γιατί χτες για 80 λεπτά δε θέλαμε να δούμε. Ένα ματς με μία τελική προσπάθεια ως εκείνη τη στιγμή έβαζε υποψηφιότητα για τον πιο βαρετό αγώνα στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Ώσπου εμφανίστηκε ο Βενιζέλος της ελληνικής διαιτησίας. Ο άνθρωπος που προσεύχεται στον εαυτό του. Αυτός που μετά τη λέξη εγώ πάντα βάζει τελεία. Ο Τάσος Κάκος. Πήρε έναν αγώνα νεκροταφείο και τον ανακαίνισε σε μπουρδέλο μέσα σε ένα δεκάλεπτο.

Ξεκίνησε με κόκκινη κάρτα στον Τσούπρο επειδή έφαγε αγκωνιά απ' τον Πουλίδο. Σωστός. Το ποδόσφαιρο είναι για άντρες. Συνέχισε με κόκκινη στον Αγκάνθο γιατί σήκωσε τη φανέλα του και πανηγύρισε το γκολ αφιερώνοντάς το στον νεκρό δεκαεφτάχρονο ποδοσφαιριστή του Άρη. Σωστός. Οι ευαισθησίες δεν χωράνε στο γήπεδο. Έδωσε κόκκινη και στον Βλάχο γιατί προσπάθησε να κάνει κοντρόλ κάπου στο πλάγιο άουτ και η μπάλα ακούμπησε στο χέρι του. Σωστός. Πόλο παίζουμε; Τέλειωσε το ρεσιτάλ του με την κατοκύρωση, με τη βοήθεια του επόπτη του, του οφσάιντ γκολ του Πετρόπουλου στο 96'. Σωστός. Τον αγώνα τον είχες παίξει Χι, σιγά μη σου ξέφευγε το σημείο!

Δεν έχω τι να πω. Ο τύπος δεν έχει όριο. Όσες ικανότητες κι αν έχει δεν μπορεί να τις θέσει για έναν σωστό σκοπό. Ο άνθρωπος θέλει να είναι πρωταγωνιστής και τίποτα άλλο. Ας το γυρίσει στην ηθοποιία. 'Η στην πολιτική. Πάντως για διαιτητής δεν κάνει. Είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: