Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΦΙΝΑΛΕ, ΑΠ' ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ!!!!




Λένε ήταν σκληρό το Σαββατοκύριακο για τους Παοκτζήδες. Στο μικρόκοσμό μας, εδώ που τη ματιά τους ρίχνουν οι τυφλοί φίλοι μας και οι μονόφθαλμοι συγγενείς μας, ναι ήταν ένα σημαντικό γεγονός. Έξω απ' το χωραφάκι μας όμως; Εκεί τι γίνεται;



Εκεί είχαμε ένα από τα πιο συγκλονιστικά φινάλε στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Στην πρώτη Αγγλίας η Μπρέντφορντ του Λονδίνου (λατρεμένη Μπρέντφορντ, εδώ σκοράρω το καλύτερο γκολ στην ιστορία του ποδοσφαίρου φορώντας τη φανέλα της) υποδέχτηκε την Ντονκάστερ για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου. Η Μπρέντφορντ με νίκη έπαιρνε την απευθείας άνοδο για την Τσάμπιονσιπ, με Χι ή διπλό κέρδιζε την άνοδο η Ντονκάστερ.


Στο πρώτο ημίχρονο η γηπεδούχοι είχαν δοκάρι, ενώ σε όλο το ματς ήταν καλύτεροι και πίεσαν για το γκολ. Η μεγαλύτερη ευκαιρία τους δόθηκε στο τέλος. Στο 94ο λεπτό κέρδισαν πέναλτι από ανόητο χέρι αντιπάλου. Η μπάλα στήθηκε κι ένα καλό σουτ θα έστελνε το φανατικό κοινό της στα ουράνια. Το σουτ έγινε, η πόρνη χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι κι επέστρεψε στο γήπεδο. Μετά από κόντρες κατέληξε σε ποδοσφαιριστή της Ντονκάστερ που έφυγε στην κόντρα. Έδωσε πάσα σε συμπαίχτη του (μάλλον οφσάιντ) ο οποίος σκόραρε σε κενή εστία. Τα ουρλιαχτά του σπίκερ και τα πανηγύρια των φιλοξενούμενων ακόμη δεν έχουν σταματήσει. Η Μπρέντφορντ με καταρρακωμένη ψυχολογία πρέπει να διεκδικήσει την άνοδο στα μπαράζ. Μακάρι να τα καταφέρει αλλά νομίζω η μοίρα δε θα είναι στο πλάι της. Το δωράκι στο 94' δεν έπρεπε να πεταχτεί έτσι ελαφρά τη καρδία!


Δεν υπάρχουν σχόλια: