Τρίτη 12 Μαΐου 2009

ΓΕΜΙΣΑ ΤΟΝ ΝΤΟΡΒΑ ΣΑΣ

(Οπαδός της Ρέντινγκ μετά το αποψινό ξεβράκωμα της Μπέρνλι)

Μπεεεεεε! Λεφτά! Λεφτά ρεεε! Το πρόβατο πλήρωσε! Γέμισε δολλάρια τους αγρούς κι ευρώ τους κάμπους! Τριάδα! 5,5 απόδοση! Βάλατε χίλια ευρώ? Πήρατε πεντέμιση χιλιάρικα και φύγατε δυο βδομάδες Ισπανία να δείτε και τον τελικό του κυπέλλου, να κάνετε και μπανάκι στη Μαγιόρκα, να φάτε και κάνα πεντόκιλο παέγια με τα περισσευούμενα. Βάλατε ένα εκατομμύριο? Τσεπώσατε 5,5 μύρια και φύγατε για πάντα (σιγά μη μας πείτε που!). Εγώ έβαλα 9 ευρώ και ίσα μου φτάνουν να πάρω σανό για δέκα μέρες!
Πάμε παρακάτω όμως! Φρέσκα κουλούρια φωνάζει ο κουλουράς. Δεν έχει σημασία αν τα χτεσινά του ήταν ζεστά και νόστιμα. Σημασία έχει αν σήμερα μπορεί να μας δώσει εξίσου ωραία και λαχταριστά.
Τετράδα
λοιπόν με Βασιλεία άσο γιατί πολλές φορές προσπάθησε να χαρίσει το πρωτάθλημα κι όλοι το αρνήθηκαν. Καιρός να το πάρει. Βόλσφμπουργκ - Ντόρτμουντ στο over ή εναλλακτικά 4-6 γκολ γιατί οι λύκοι έχουν κάπου 90 τις εκατό over στην έδρα τους ενώ η Ντόρτμουντ παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και γιατί να μην το κάνει και σήμερα? Αν έχετε τη δυνατότητα να παίξεται στο internet ποντάρετε άφοβα τον Τζέκο ως σκόρερ. Σαν να λέμε κόκκινη ο Γκαρσία! Τρίτο ματς άσο τη Ρέντινγκ. Γιατί είναι καλύτερη ομάδα, γιατί έχει σκόρερ που μπορούν να τελειώσουν το ματς σε πέντε λεπτά, γιατί Μπέρνλι στην Πρέμιερ είναι καθαρό αγγλικό χιούμορ. Τέλος Λυών - Ναντ άσο από ημίχρονο. Η παρ' ολίγον αιώνια πρωταθλήτρια στη Γαλλία τώρα κινδυνεύει να μείνει και εκτός Champion's League. Ας σοβαρευτούμε και κυρίως ας σοβαρευτούν κι αυτοί. Στην έδρα σας παίζετε, γράψτε 2 γκολάκια ως το 45' και πηγαίνετε να κάνετε ντουζάκι νωρίς. Καλά-καλά, οι ξένοι μόνο της ομάδας! Οι Γάλλοι μείνετε μες στη μπίχλα και ρίξτε από πάνω ένα κιλό πατσουλί! Βγωμιάγηδες! Μπεεεε!

ΥΓ1. Πριν ρίξουν τις αποδόσεις των σκόρερ στο αυριανό Παο - Αεκ λέω να βάλω μερικά ευρώ στον Καφέ και το άλλος παίχτης Παναθηναϊκού. Όνειρα είναι αυτά, πολλές φορές τα βλέπεις και στον ξύπνιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: