Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

ΜΠΟΚΑ : ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ

(Η εντεκάδα των παιχτών της Μπόκα. Πάνω αριστερά και οι αναπληρωματικοί.)


Δύο στα τρία χτες. Ήθελα να βρίσω σήμερα. Να βρίσω οποιονδήποτε άκουσε τανγκό απ' όταν κόλλησε τ' αυτιά μας ο Θεός δεξιά κι αριστερά της κεφαλής μας. Να βρίσω καθέναν που θάυμασε ποτέ τρίπλα του Μαραντόνα, γούσταρε τη Μαντόνα ως Εβίτα, έγινε ιδεαλιστής εξαιτίας του Τσε! Δεν έχω όρεξη όμως. Την κατάντια της Μπόκα την ήξερα, σας είχα προϊδεάσει βασικά κι εσάς. Η αξιοπρέπεια και η υπεράσπισή της είναι έμφυτη και αυτοί που κατοικοεδρεύουν πλέον στο Μπομπονέρα δεν την έχουν!
Είδα το μπάσκετ χτες. Κι ακούγοντας τα μετά τον αγώνα σχόλια ή διαβάζοντας τις σημερινές εφημερίδες σχεδόν κόντεψα να ξεχάσω τι είχα δει. Ότι δηλαδή οι παίχτες με τα πράσινα μπήκαν σε ένα ναρκοπέδιο, έπαιξαν το μπάσκετ που ξέρουν, και πήραν το ματς σχετικά εύκολα παρ' ότι και αδικήθηκαν σε συνεχόμενες φάσεις και πολλούς παίχτες σε καλή μέρα δεν είχαν. Ας είναι. Κρατάω απ' τις σημερινές εφημερίδες τον υπέρτιτλο βορειοελλαδίτικης "Ο Παναθηναϊκός του μπάσκετ είναι ο Ολυμπιακός του Ποδοσφαίρου" αναφερόμενος στη διαιτησία και τον αλλάζω " Ο Ολυμπιακός του μπάσκετ είνα ο Παναθηναϊκός του ποδοσφαίρου". Μιλώντας όμως για τη μίρλα περί δήθεν αδικίας και το πασιφανές κόμπλεξ κατωτερότητας!

ΥΓ1. Ο κύριος Μπουμ-μπουμ έγινε πλούσιος αλλά δεν έκανε κανέναν από εμάς. Μπράβο του και να πάει να γαμηθεί.
ΥΓ2. Όσο για τη χειρότερη εντεκάδα του πρωταθλήματος, νομίζω ότι σε ένα πρωτάθλημα με πραγματικά κακές εντεκάδες η δικιά του θα έπαιρνε το πρωτάθλημα αήτητη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: