Σάββατο 23 Μαΐου 2009

ΤΖΙΛΙ, ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΤΑΝΣΙΝΓΚ....



Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους η ταινία "Ο τρελός τα 'χει 400" είναι από τις αγαπημένες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Λίγο η παρουσία της Κατερίνας Γώγου, λίγο οι ιστορικές φάπες του Κωνσταντάρα με κρατάνε στον καναπέ κάθε φορά που τα κανάλια αποφασίζουν να κάνουμε επανάληψη των διαλόγων. Η ιστορική μορφή όμως της ταινίας είναι ο Αλέκος Τζανετάκος ως δήθεν παιδί των λουλουδιών με το όνομα Τζίλι. Αυτός ο ρόλος θα είναι και η έμπνευσή μας για το πρώτο παιχνίδι της ημέρας. Η Τζίλιγχαμ πιστεύω πως είναι καλύτερη ομάδα και εύκολα ή δύσκολα θα νικήσει τους βαριεστημένους γιους του Ουόλτερ Μπέρι.
Πάμε Γερμανία τώρα. Ελπίζουμε σε πολλά γκολ. Όλες οι τελευταίες αγωνιστικές αυτό δείχνουν. Θα διαλέξουμε το over της Ντόρτμουντ και τα 4-6 γκολ της Βόλφσμπουργκ.
Ας τα τυλίξουμε στο χασαπόχαρτο.

ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ - ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ 1 ΑΠΟΔ. : 2,45

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ OVER ΑΠΟΔ. : 1,4

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΒΕΡΝΤΕΡ 4-6 ΓΚΟΛ ΑΠΟΔ. : 2,1

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ : 7,2 ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 10 ΕΥΡΩ

Ο ΧΑΣΑΠΗΣ

Υ.Σ. Προχθές το είχαμε το δελτιάκι. Ο τελικός μας ήρθε στα ίσια, αλλά λογαριάζαμε χωρίς τον Φον-Κάκο. Μια καλή λύση για αυτή την ξιδάτη ελιά θα ήταν να τον ρίξουμε σε μια αρένα με τον Πάμπλο ξεβράκωτο να τον κυνηγάει να του δείξει πως κάνουν μπάνιο στις φυλακές ενώ όλοι οι θεατές ρυθμικά θα χτυπάμε παλαμάκια αλα Σορλέν παρακαλώντας με μια φωνή "Βγάλτον,βγάλτον..."

Δεν υπάρχουν σχόλια: