Σάββατο 13 Ιουνίου 2009

Η ΠΑΡΙΣ, Ο ΝΤΡΑΓΚΟ ΚΙ ΕΝΑΣ ΣΑΝΤΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΡΑΡΕΙ

(Welcome Cristiano!)


Χαιρετώ απ' την αεράτη σήμερα Θεσσαλονίκη. Αεράτη σαν τη φούστα της Πάρις όταν άγγιζε το pizza-face του Κριστιάνο. Αεράτη σαν την κίνηση του τριανταπεντάρη Ντραγκουτίνοβιτς που ήρθε η ώρα να έρθει στον Πειραιά γιατί έμαθε ότι το ΙΚΑ στο λιμάνι δεν έχει ουρές. Αεράτη σαν την πτήση του Αντωνίου για άγνωστο προορισμό προς αναζήτηση 30άρηδων ελεύθερων αμυντικών από τις κορυφαίες ομάδες των εκάστοτε πρωταθλημάτων. Αεράτη σαν τα λεφτά που διαθέτει η ΑΕΚ για μεταγραφές (τα ποια;). Αεράτη σαν τη νέα κόμμωση της Ελεωνόρας Μελέτη!
Οι προτάσεις μου σήμερα θα είναι για Σαββατοκύριακο. Δύο καταπληκτικά δελτία με τα καλύτερα σημεία του διημέρου. Ακούστε το τετράποδο και δε θα χάσετε! Τετράδα άσπαστη : Ροζενμποργκ άσο γιατί φέτος είναι μετά χρόνια πάλι καλή ομάδα. Μπότα καουμπόικη - Σάντος over γιατί υπάρχει ένας Σάντος σε αυτή τη γη που βάζει πολλά γκολ. Άσε τα ρίσκα - Λιούνγκσιλε άσο χωρίς ρίσκο γιατί ομάδα με το όνομα της φιλοξενούμενης δεν υπάρχει. Μιάλμπι - Βασαλουντ άσο. Τα παιδιά στη Λουντ είναι γκάου, το ξέρει ο καθένας αυτό. Οι πιστολέρο της Μιάλμπι απλά θα τους απαλλάξουν απ' τα βάσανά τους. Απόδοση 4,5.
Δεύτερο δελτίο, σύστημα 7 αγώνες με ζητούμενα 5,6,7. Μιλικόσκι 2, Ρόζενμποργκ και Σάντος 4-6 γκολ, Αάλεσουντ 1 (οι Βίκινγκ φέτος παίζουν το ποδόσφαιρο που παίζαν και οι πρόγονοί τους), Τρόμσο Χ και Μιοντάλεν Χ, Κονγκσβινγκερ 2. Αυτά, καλή επιτυχία. Μπεεε.

ΥΓ. Ο Χασάπης την έκανε για πανηγύρι. Πήρε μπαλτάδες, ακονιστήρια, σουβλακόξυλα, την κυρά του και πάει να στήσει καντίνα και να ακούσει Φιλιώ Πυργάκη. Βγαίνω άφοβα λοιπόν στα λιβάδια και βελάζω ασταμάτητα. Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: