Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ


(Ακόμη κι έτσι ρε Παπαρήγα, είσαι θεάαα!!!!)


Καλησπέρα ανθρωπολόι. Η βροχή σταμάτησε στο βορρά κι η πόλη είναι λαχταριστή σαν κορίτσι που βγήκε απ' τα νερά καταρράχτη φορόντας κοντό τζιν σορτσάκι και λευκό κοντομάνικο μπλουζάκι..

Εγώ τα έλεγα προχτές. Ο Παοκ θα κερδίσει μόνο αν ξεπεράσει το κόμπλεξ της επιτυχίας του Άρη. Και μη μου πείτε κακιά στιγμή και μια αμυντική απροσεξία γιατί θα σας μιλήσω για τις αξύριστες τρίχες στο εφηβαίο προσφιλούς σας προσώπου!.. Η Μπριζ, όχι σαν όνομα αλλά σαν σύνολο, ήταν απ' τα χειρότερα και πιο αδιάφορα που έχουν περάσει τα σύνορα της χώρας μας για να αγωνιστούν σε επίσημο ματς. Ο Παοκ όσο είχε κέφια ο Βιεϊρίνια περπάταγε, μόλις αυτός κόλωσε κι η ομάδα προσάραξε σαν σκουριασμένη μαούνα στις ξέρες του Θερμαϊκού, εκεί λίγο έξω απ' τη Μεθώνη. Η εξέδρα είχε ανάγκη μια νίκη ξέσπασμα, μια νίκη απάντηση, αυτή δεν ερχόταν, το καλό ποδόσφαιρο δεν ερχόταν και το άγχος , ωσάν το φάντασμα του κομμουνισμού, άρχισε να πλανιέται πάνω απ' την Τούμπα. Κι όπως όλοι ξέρουμε, αν το κακό είναι να έρθει, δεν πρόκειται να το αποτρέψει ούτε καν η μούρη του Πάγκαλου έξω απ' την πόρτα μας. Κρίμα γιατί αυτή η νίκη πέραν των χρημάτων για την ομάδα θα ήταν και μια καλή ένεση για το ελληνικό ποδόσφαιρο, φέτος που οι δυο μεγάλοι τα έκαναν σκατά (με το συμπάθιο)....

Στοιχηματικά οι προτάσεις μας πέρασαν, πληρωθήκαμε και πάμε να επαναλάβουμε το ίδιο σήμερα. Κατά βάσιν λέω να ασχοληθώ με το τριφύλλι και τη Ρεάλ. Περίεργες ομάδες σε περίεργη συγκυρία και οι δύο. Ο μεν Παναθηναϊκός θέλει νίκη εμφατική για να δείξει ότι με το νέο προπονητή είναι άλλη ομάδα, η Ρεάλ επίσης θέλει το ίδιο (αν και με σαφώς πολύ πιο δύσκολο αντίπαλο) για να δείξει ότι η Βαρκελώνη ήταν η κακή παρένθεση στον όμορφο πίνακα που προσπαθεί να φτιάξει ο Μουρίνιο. Παίζω λοιπόν νίκη για τον Παναθηναϊκό και στα δύο ημίχρονα και νίκη της Ρεάλ με χάντικαπ δύο γκολ (συνολική απόδοση 9.8 bwin, betoto). Πηγαίνοντας για τα πολλά θα έβαζα και τα δυο παιχνίδια over απ' το ημίχρονο με απόδοση κοντά στο 35,00!!

Για τους φίλους του ΟΠΑΠ θα προτείνω μια τριάδα με άσο τη Μπαρτσελόνα Β', over τον Παναθηναϊκό και 4-6 γκολ τη Μπαρτσελόνα την κανονική.

Σκορ: Ρεάλ-Βαλένθια 4-2, 5-2.

Δεν υπάρχουν σχόλια: