Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΘΡΙΑΜΒΟΙ

(Μπυρίτσες κορίτσια, ε;)


Την καλησπέρα μου. Όμορφη μέρα η χτεσινή για τις ελληνικές ομάδες. Ο Άρης στη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας του (όχι τη σημαντικότερη), σε μια απ' τις μεγαλύτερες σε συλλογικό επίπεδο για τις ελληνικές ομάδες, φάνηκε όπως δε φαίνεται στο ελληνικό πρωτάθλημα: Σοβαρός, με αγωνιστικό πλάνο, με πραγματικό αρχηγό εντός του γηπέδου, τυχερός όπου χρειάστηκε. Η ΑΕΚ πραγματοποιώντας κι αυτή εμφάνιση άλλων δικών της εποχών πέρασε απ' το βούρκο για γουρονομαχίες που το λένε γήπεδο στο Σπλιτ και πλέον είναι πολύ κοντά στην επόμενη φάση. Ο Ντιοπ θύμισε μεγάλα παιχνίδια του με την εθνική της χώρας του, ο Μπερνς μας θυμίζει ότι ακόμη το μάτι του Μπάγιεβιτς κόβει (για να μην πω για τους Γκέντσογλου-Μανωλά, ποιος τους έβγαλε αυτούς τους παίχτες; Ο Φερέρ ή ο Χατζηχρήστος;), ο Σκόκο με την εκτέλεση πέναλτυ 3 εκατοστά πάνω απ' το λασπωμένο έδαφος ότι είναι πολυτέλεια για μια ομάδα των μυρίων προβλημάτων και της απίστευτης εσωστρέφειας να έχει στις τάξεις της έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή. Σειρά έχει σήμερα ο ΠΑΟΚ. Αν δεν τον λυγίσει το κόμπλεξ της χτεσινής νίκης του Άρη μπορεί να προκριθεί από απόψε. Το ματς στα μέτρα του, η αντίπαλος σε κακά χάλια, οι επιστροφές παιχτών του σημαντικές.

Πρόταση για σήμερα: Βιγιαρεάλ να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα (απόδοση 2.05), Σπάρτα Πράγας να σκοράρει over 1,5 γκολ (απόδοση 4.1). Σημεία άξια προσοχής ο άσος του ΠΑΟΚ (αν και η ριγμένη απόδοση του 1,55 είναι της πλάκας), ο άσος της Παρί, το διπλό της Νάπολι.

ΥΓ. Σάχα, παραδέξου το: Στο 93' σταμάτησε το μυαλό σου. Κοντρόλ με το πόδι; Στη μικρή περιοχή; Σε σουτ; Με πέντε αντιπάλους γύρω σου;... Εννοείται κανένα φάουλ δεν του έγινε. Εννοείται έπρεπε να μετρήσει το γκολ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: