Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

ΤΡΙΤΟ UNDER ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!

Ποιος θα έχει απόψε καλύτερη θέα στην πρόκριση;


Καλησπέρα. Με το Χριστό ανάμεσά μας να κάνει τις βόλτες του 37 μέρες ακόμη, επιστρέφουμε στην πόλη απ΄ το νησί. Και κατευθείαν πέφτουμε στα βαθιά του Champions League. Η Μάντσεστερ έκανε τον περίπατό της χτες στην κοιλάδα του Ρουρ και τσέκαρε την παρουσία της στο Γουέμπλεϋ. Απόψε αν κάποιος έχει τη δυνατότητα να κάνει το ίδιο είναι η Μπαρτσελόνα. Όχι γιατί θα νικήσει σώνει και ντε. Αλλά γιατί αν κερδίσει η Ρεάλ, με όποιο σκορ κι αν είναι αυτή η νίκη, θα πρέπει να περιμένουμε και το ματς στο Καμπ Νου για να είμαστε σίγουροι ότι οι Καταλανοί δε θα κάνουν την ανατροπή.

Το ματς έχει ιδιαιτερότητες. Ο Μουρίνιο έπεισε τους παίχτες του ότι είναι καλύτεροι κι αυτό βγήκε στο γήπεδο στον προ εβδομάδας τελικό. Ο Γκουαρντιόλα είδε τους δικούς του να συνειδητοποιούν ότι η φτέρνα τους δεν είναι άτρωτη. Απ' την άλλη η Ρεάλ απόψε δε θέλει να μη χάσει. Θέλει νίκη και μάλιστα όσο καθαρότερη τόσο καλύτερα. Έχει τέτοια δυνατότητα; Στους απέναντι επιστρέφει ο Πουγιόλ. Το δικό τους ρόστερ είναι πληγωμένο. Έξω ο Καρβάλιο, έξω ο Κεντίρα. Αναντικατάστατοι; Ναι λέω εγώ. Δύσκολο το σταυρόλεξο. Άλυτο; Όχι. 9:45 θα αρχίσουν να μπαίνουν οι λέξεις στα κουτάκια. Ίσως και λίγο νωρίτερα. Με την ανακοίνωση των συνθέσεων. Μέσα ο Ιγκουαΐν; Σέντερ μπακ ο Πέπε; Θα δούμε. Πάντως την Μπαρτσελόνα αουτσάιντερ δε θα τη βρούμε ποτέ ξανά φέτος. Δεν πάει η καρδιά μου με τίποτα προς τα εκεί. Το χέρι μου όμως;

Μονό αποδεκτό : Ρεάλ-Μπάρτσα over. Τρίτο σερί under οι δυο τους ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ να βγάλουν.

Τριάδα άσπαστη: Λυών-Μονπελιέ 2-3 γκολ, Ρεάλ-Μπάρτσα over, Φούλαμ-Μπόλτον Χ2 διπλή ευκαιρία.

Αν διάλεγα σκορ θα έπαιζα 3-1 και 1-3. Σκεφτόμενος ότι αυτός που θα φάει γκολ νωρίς θα έχει και δύσκολη συνέχεια.

ΥΓ. Η ιστοσελίδα offthespot.info ανακύρηξε τον Κώστα Χαλκιά πρώτο στη λίστα με τους χειρότερους τερματοφύλακες στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ. Χαχαχαχα. Not bad Κωστάκη. Τώρα μένει και η Andromeda's voice να σε βγάλει και τον χειρότερο στο σύμπαν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: