Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

ΜΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Η κόμμωση που με έσωσε απ' τη σούβλα!

Με την Ελλάδα να κινείται ακόμη σε ρυθμούς σούβλας και τους πράκτορες να χαϊδεύουν την γεμάτη χοληστερίνη κοιλιά τους είμαστε αναγκασμένοι να στραφούμε στο διαδύκτιο και τις εκεί στοιχηματικές εταιρείες. Φουλ αγωνιστική σε πολλές χώρες της Ευρώπης μιας και η τακτική του "παίζω μπάλα στις γιορτές" εκεί έχει αποδοχή.

Οι ομάδες στην τελική ευθεία και καλό είναι να κυνηγάμε αυτούς που έχουν ανάγκη τους βαθμούς. Δε λέω πως οι αδιάφοροι θα παίξουν σαν Κομπότης σε προσυμφωνημένο αποτέλεσμα, αλλά όπως και να το κάνουμε δε θα σπάσουν και τα πόδια τους για τη νίκη. Πάμε να δούμε λοιπόν μια τριαδούλα.

Άσπαστη τριάδα: Σαραγόσα άσος μιας και η Αλμερία την έχει ήδη κάνει για αλλού. Μάντσεστερ Σίτυ διπλό. Οι "πολίτες" θα πρέπει να μαζέψουν τους βαθμούς που χρειάζονται για να εξασφαλίσουν το Τσάμπιονς. Οτιδήποτε λιγότερο με τις επενδύσεις που έχουν γίνει στην ομάδα θα είναι αποτυχία. Τόρκι διπλό. Το τρένο σφυρίζει και στο γήπεδο της Μπέρτον, στέλνει τους ντόπιους στο διάλο και την ομαδάρα μας στα σαλόνια της League 1.

Καλούτσικα σημεία (με κακούτσικες αποδόσεις): Μπέρνλι άσος, Μπόρνμουθ άσος, Χέρτα διπλό, Έρεμπρο άσος.

ΥΓ1. Μαγιένκο. Πόσες φορές ακόμη να τον βρίσω; Τι άλλο πρέπει να δουν για να πάψουν να τον στέλνουν στα μεγάλα ματς; Σεβίλλη-Βιγιαρεάλ χτες το έκανε πάλι μπουρδέλο.
ΥΓ2. Ο Τσακ Νόρις παίζει over ημίχρονο-under τελικό και το πιάνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: