Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

ΛΙΩΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ..

-Μωρό μου, άσε λίγο το μικρό εκεί και πάμε να σου δείξω κάτι  μέσα στο μαγαζί... Μην ανησυχείς θα το προσέξουν οι κύριοι!


Στο νησί η υγρασία κοντεύει το 100%. Σε συνδυασμό με τους 38 βαθμούς θερμοκρασία κάνει την επιβίωση ενός ολόμαλλου τετράποδου σχεδόν αδύνατη και την περνάει στη σφαίρα του θαύματος.. Λίγο πριν το ξεψύχισμα λοιπόν διατρέχω το δίκτυο, κυρίως τα ξένα μέσα, ψάχνοντας πραγματάκια ενδιαφέροντα να πάρω μαζί μου ως αφηγήσεις στον άλλο κόσμο!

1.  Ο Σισέ διάγει τις πρώτες του μέρες στην Ιταλική πρωτεύουσα και του αρέσει. Είναι το κέντρο του ενδιαφέροντος, οι φίλαθλοι της Λάτσιο τον βλέπουν ως πολυτέλεια κι αυτός θέλει να αποδείξει ότι μπορεί να παίξει πάλι σε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Η επίθεση της Λάτσιο με Κλόζε, Ερνάνες, Τζαράτε μοιάζει πλήρης, ωστόσο ο Γάλλος θα κληθεί να δείξει ότι ο βασικός θα είναι αυτός και οι υπόλοιποι θα εναλλάσσονται. Θα το κατορθώσει; Ο ίδιος είναι σίγουρος. Ρίχνει μάλιστα το μπαλάκι στον Μπλαν ζητώντας του να τον προσέξει τώρα που θα παίξει στο πρωτάθλημα που κι εκείνος έκανε σπουδαία χρόνια (σε Νάπολι και Ίντερ). (εδώ το ρεπορτάζ της Repubblica)
2.  Κολομβία-Περού, Αργεντινή-Ουρουγουάη έχει το πρόγραμμα του Κόπα Αμέρικα απόψε. Στο πρώτο ζευγάρι το φαβορί είναι ξεκάθαρο. Η Κολομβία με ωραίο ποδόσφαιρο ευκαιριών έχει το πάνω χέρι απ' την ομάδα του "παππού" Μαρκαριάν, που παίζει προφυλάσσοντας τα νώτα της κι ευελπιστώντας στη μία καλή φάση μπροστά. Στο δεύτερο ζευγάρι εγώ μπορώ μόνο να δω γκολ. Γκολ και από τους δύο. Η Αργεντινή ξύπνησε μάλλον και δε γίνεται να μη σκοράρουν οι τόσοι τόσο καλοί επιθετικοί της. Απ' την άλλη η Ουρουγουάη είναι κακιά, σχεδόν δε βλέπεται αλλά... Φορλάν, Σουάρες και λοιποί παίζουν με τη χειρότερη άμυνα των προημιτελικών. Μιλίτο και Μπουρδίσο είναι ταινία με τη Μάρθα Βούρτση: τραγικά αστείοι!
3.  Τσάμπι Αλόνσο: "Δεν έχουμε εμμονή με τους τίτλους"!!! Είπε ο Ισπανός και ο Μουρίνιο το έριξε στα βάλιουμ! (εδώ η συνέντευξή του στην As)
4.  Ο ΠΑΟΚ έκλεψε με αστραπιαίες κινήσεις μέσα απ' τα χέρια της ΑΕΚ τον Γεωργιάδη. Δυο παρατηρήσεις: α) Είναι η πρώτη φορά που ένας πάμφτωχος δεν κλέβει αλλά τον κλέβουν. Και αυτό το ρεκόρ στην ΑΕΚ. β) Μπράβο στον ΠΑΟΚ που πήρε το παιδί. Ξέρει η ομάδα της Θεσσαλονίκης να αξιοποιεί τα καλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το έδειξε με τον Κουτσιανικούλη εξάλλου!
5.  Στα 40 εκατομμύρια ανέβασε την προσφορά της η Κορίνθιανς για τον Τέβεζ. Μάλλον ενδίδει η Σίτυ λένε τα αγγλικά μέσα. Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το έχει κάνει ακόμη. Δεν έχει δα και τον καλύτερο επιθετικό στον κόσμο! Ούτε καν τον πιο όμορφο (αν και αυτό το παλεύει!). (εδώ απ' τη Daily Mail)
6.  Έξι μήνες εκτός ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Στο φιλικό με τη Σίβασπορ έπαθε ρήξη χιαστών. Κρίμα για το παιδί γιατί φέτος ήταν η πρώτη του και ίσως μοναδική ευκαιρία στην καριέρα του να είναι βασικός στον Παναθηναϊκό. (εδώ ο τραυματισμός του)
7.  Κυκλοφόρησε η καινούρια τσόντα της Ντούβλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: