Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Ο ΑΓΓΕΛΟΣ, Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΑΙ... Ο ΡΟΦΟΣ.

-Μωρό μου, μείνε στην παραλία εσύ με τα παιδιά. Μια γύρα θα κάνω μήπως και πετύχω κανέναν ροφό και βγαίνω...


Καλησπέρα. Το στοίχημα δεν ακολουθάει την πορεία που διαλέξαμε για το ταξίδι μας. Η κόντρα στην κόντρα δεν μπορεί να φέρει κανένα καλό αποτέλεσμα. Ο διαλλακτικός καπετάνιος θα πάει με τα νερά του μικρού που πήρε το βαρκάκι και νομίζει διαλέγει δικιά του θάλασσα. Θα τον ακολουθήσει κι όταν γλυκάνει η πίκρα του θα τον ανεβάσει πάλι στο σκάφος επιστρέφοντας στην ήδη χαραγμένη ρότα.

1. Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα στη β' εθνική. Στην Ελλάδα. Στο πρώτο άκουσμα είναι εξαιρετικό. Και γνωρίζοντας ποιοι διοικούσαν αυτές τις ομάδες λέμε και δίκαιο. Ως αίσθημα. Όχι όμως νομικά. Καμιά κατηγορία του σκεπτικού δεν στέκει. Και ανατρέπεται εύκολα. Και πολύ το φοβάμαι ώσπου να τελεσιδικήσει.
2.  Ο Άγγελος Χαριστέας υπέγραψε στον Παναιτωλικό για 1+1 χρόνο. Η παρουσία του τριαντάχρονου σέντερ φορ πέρα απ' τη δεδομένη βοήθεια στην ομάδα του Αγρινίου, το φιλότιμο στην ενδεκάδα και το σεβασμό σε συμπαίχτες και αντίπαλους, δίνει και πρεστίζ στους Ακαρνάνες. Δεν είναι λίγο να αναφέρεται το όνομα τους σε όλα τα μεγάλα σοβαρά ευρωπαϊκά σάιτ και σε κεντρικές στήλες στα γερμανικά! (εδώ από το Kicker
3.  Ο ΠΑΟΚ με πολύ καλή για την εποχή εμφάνιση, με σφιχτή άμυνα, καλή κυκλοφορία της μπάλας, έναν εξαιρετικό Λαζάρ και τον... Βιεϊρίνια πήρε τη νίκη με 2-0 μέσα στη Νορβηγία και έστειλε τη Βαλερένγκα για συλλογή φώκιας σε κάποιο απ' τα τόσα φιορδ τη όμορφης χώρας της. Ο Μπόλονι κάνει καλή δουλειά κι ο ΠΑΟΚ είναι μετά από χρόνια καλά δουλεμένος τόσο νωρίς. Σημείο αναφοράς είναι μια απίστευτη κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ στο β' ημίχρονο όταν οι θεσσαλονικείς αλλάζουν την μπάλα 3 φορές χωρίς οι Νορβηγοί να έχουν πάρει χαμπάρι τι έχει γίνει. Φάση δουλεμένη μέχρι πόνου στην προπόνηση και αφομοιωμένη τέλεια απ' τους ποδοσφαιριστές. (εδώ τα γκολ και οι φάσεις του αγώνα)
4. Νίκη και για τον Ολυμπιακό Βόλου στο Λουξεμβούργο απέναντι στη Ντιφερτάνζ με 3-0. Κρίμα κι άδικο για αυτή την ομάδα να διοικείται απ' τον Μπέο. Τι να κάνεις όμως, ίσως και να της άξιζε αυτός μιας και μετά το ματς ο προπονητής τους, Γκράθια, αφιέρωσε τη νίκη στον γκάνγκστερ Αχιλλέα! 
5.  Ο Ρονάλντο, ο παλιός, είναι χοντρός. Είναι πολύ χοντρός. Και μπερμπάντης όμως. Και πάει και διακοπές με γυναίκα και μαμά. Και στο ξενοδοχείο είναι και μια πρώην του και βρίσκονται για μερικά γούτσου-γούτσου. Και το μαθαίνει η νυν (σύζυγος με παιδιά) και τον κατσαδιάζει και του δίνει και κάνα δυο παντοφλιές. (εδώ με ένα σωρό φωτογραφίες από την As)
6.  Ο Bob Bradley προπονητής της Εθνικής ομάδας των ΗΠΑ απολύθηκε. Το γεγονός ήταν προαναγγελθέν. Η αποτυχία στο Γκόλντεν Καπ εντός έδρας και η τεσσάρα στο φιλικό με την Ισπανία ήταν οι βασικές αιτίες που ο καλός προπονητής δεν είχε άλλο μέλλον στους αστεράτους της Αμερικής. Στο διάστημα πάντως που έμεινε εκεί είχε θετικό απολογισμό με 43 νίκες, 25 ισοπαλίες και 12 ήττες. (εδώ από τo Goal.com)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

google check rank online seo backlinks back link building