Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

ΟΙ ΣΕΡΦΕΡ ΓΕΛΑΝΕ!

Να ελπίσω ότι ανάσκελα έκανες ηλιοθεραπεία με τη ρόμπα ξεκούμπωτη;


Την καλημέρα μου. Στο νησί ο αέρας κάνει τους σέρφερ να βγάζουν γλώσσα αναίδειας στους φραπεδάκιες της παραλίας δοκιμάζοντας ταχύτητες που απλά και απαλά αγγίζουν τις ασπροκορφές των κυμάτων.

Την ίδια ώρα στην Αμερική ανακοινώνουν τον Κλίνσμαν ως προπονητή της Εθνικής τους ομάδας και... καλώς κάνουν. Δεν είμαι σίγουρος για τα αποτελέσματα, είμαι βέβαιος όμως για το καλό θέαμα που θα προσφέρουν πλέον οι γιάνκηδες. Το παλιό αστέρι της Τότεναμ βέβαια έχει να προπονήσει ομάδα απ' το 2009 όταν και απολύθηκε απ' την Μπάγερν Μονάχου κι αυτό είναι ένα μειονέκτημα. Όχι όμως απροσπέλαστο.... Στη Μαδρίτη απ' την άλλη έμαθαν τη μείωση της ποινής του Μουρίνιο απ' την Uefa σε 3 αγωνιστικές αντίς για 4 (που σημαίνει 2 ακόμη μιας και έχει ήδη εκτίσει μία). Όπως και να το κάνουμε κι αυτό είναι μια καλή είδηση για όλους μας. Άλλη αίσθηση έχει η Ρεάλ με τον Μου στον πάγκο στα ευρωπαϊκά της παιχνίδια. Είναι σαν Χριστουγεννιάτικο δέντρο με τα στολίδια, με τα αστέρια του, με τα χιόνια του, με τα όλα του....... Στη Γερμανία είχαν κύπελλο και όλοι ασχολούνται με το πατατράκ της Βόλφσμπουργκ και τον αποκλεισμό της από το... εξωτικό καφενείο της Λάιπτζιγκ με σκορ 3-2 που διαμορφώθηκε απ' το πρώτο ημίχρονο! Κακή αρχή για την ομάδα του Μάγκατ. Και ο προπέρσινος τίτλος μοιάζει παλιά και ξεχασμένη ιστορία!..... Τέλος, στη Βραζιλία τα πάντα είναι έτοιμα για την κλήρωση των προκριματικών του επόμενου Μουντιάλ. Η παρακαταθήκη της εθνικής του Ρεχάγκελ αλλά και η συνέχειά της επί Σάντος μας δίνουν θέση ισχυρού. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι θα παίξουμε απαραίτητα με ομάδες στα μέτρα μας. Η Γαλλία για παράδειγμα παραμονεύει!

ΥΓ. Πλούσιο πρόγραμμα έχει το στοίχημα για σήμερα. Οι προτάσεις μας πολλές. Βρείτε τες στη σελίδα Στοίχημα πάνω δεξιά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: