Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΝΑ ΤΡΕΛΟ ΑΓΟΡΙ



Το παλικάρι που βλέπουμε στο βιντεάκι να ξεκινάει ως άνθρωπος και παίχτης του ράγκμπυ και να καταλήγει κουδούνα απ΄το ξύλο λέγεται Chris Ashton. Γεννήθηκε στο Γουΐγκαν πριν από 24 χρόνια και στο νησί πέραν των ικανοτήτων του στο ράγκμυ και των ιδιοτήτων του ως σάκο του μποξ, τον ξέρουν και για την τρέλα του. Κάτι που λατρεύει είναι το bungee jumping! 



Πρόσφατα λοιπόν, όπως διαβάζουμε στην Daily Mail, βρέθηκε στη Νέα Ζηλανδία και πήδηξε από έναν γκρεμό 134 μέτρων (!!!) κάνοντας το αγαπημένο του χόμπι. Κατενθουσιασμένος δήλωσε ότι δεν φανταζόνταν ότι θα έκανε κάτι τέτοιο ποτέ! Τώρα, το ότι για να φανταστεί κάτι θα πρέπει να του έχει απομείνει και επιπλέον του κουρκουτιού υλικό μέσα στο κεφάλι του είναι θέμα που μάλλον δεν θα απασχολήσει ποτέ το καλοκάγαθο αγόρι. 



Για να ολοκληρώσουμε τη χαζή πληροφορία της ημέρας, ο Κρις μετά το άλμα του ενσωματώθηκε στους... fantastic four και μαζί έκαναν ράφτινγκ σε κάτι νερά που οι τελευταίοι που βγήκαν ζωντανοί από εκεί λέγονταν... πέστροφες και κατέληξαν κατευθείαν σε τηγάνι!




ΥΓ. Κακές οι στοιχηματικές μας επιλογές χτες εκτός από μία! Ποια; Μα το ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ φυσικά! 8ο σερί σωστό ποντάρισμα και ισοφαρίσαμε το ρεκόρ μας (προηγούμενο Μάρτη). Αν Άγιαξ και Λυών κάνουν αυτό που ξέρουν πολύ καλά, αν σκοράρουν δηλαδή, σήμερα σπάμε το ρεκόρ και αγγίζουμε τα δέκα που ήταν και ο αρχικός στόχος!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: