Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

CHAMPIONS LEAGUE ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΓΙΑ ΑΠΟΨΕ!

Αχ βρε Αντζελίνα, τι να σε κάνω; Τον Ιούνιο πάλι...


Την καλησπέρα μου. Επιτέλους η διοργάνωση με τα σεντόνια και τα αστέρια είναι πάλι εδώ. Κορίτσια που δεν την παρακολουθείτε, λυπάμαι, τα ξαναλέμε τον Ιούνιο. Κορίτσια που τη λατρεύετε, σας αγαπώ!

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τη Μαρσέιγ στο πρώτο επίσημο αγώνα του για φέτος!!! Ναι-ναι, έτσι που τα κατάφεραν ΕΠΟ, Σούπερ Λιγκ, Πολιτεία, έχει 13 ο Σεπτέμβρης και ο Ολυμπιακός είναι η μόνη πρωταθλήτρια ομάδα που λαμβάνει μέρος στη διοργάνωση και δεν έχει δώσει ούτε ένα παιχνίδι ακόμη! Τι να πω; Κατάντια μου μοιάζει.
Αντίς βέβαια αυτό να προβληματίσει, να σκύψει τα κεφάλια και να κλείσει τα στόματα ποδοσφαιριστών, φιλάθλων και εφημερίδων αυτοί μιλάνε και λένε τη μια αρλούμπα μετά την άλλη. Και να σου τα "είναι κακή η Μαρσέιγ φέτος, δε βλέπετε, έχει γελοία άμυνα, την έχουμε για πλάκα, θα λειώσει στο Καραϊσκάκης" και άλλα τέτοια παπαρόλογα! Ποιοι βρε παιδιά; Αυτοί τουλάχιστον έχουν βρεθεί και 5 φορές έξω απ' τις προπονήσεις. Έχουν τρέξει και 5 ενενηντάλεπτα σε κανονικό ρυθμό. Εσείς γιατί κρίνετε ότι είστε καλύτεροι; Σας εντυπωσίασε η ομάδα σας στο φιλικό με τον ΟΦΗ; 
Κόντρα λοιπόν. Παίζουμε τη Μαρσέιγ να σκοράρει πρώτη κι αν δε θέλουμε να το σιγουρέψουμε στο live την παίζουμε με μικρό ρίσκο (για την απόδοση που μας δίνεται) απ' την αρχή και διπλό!

Στη βραδιά βέβαια ξεχωρίζει το ματς της Μπαρτσελόνα με τη Μίλαν. Τη Μίλαν που επίσης για έναν παράδοξο λόγο θεωρεί ότι είναι στο ίδιο επίπεδο με τους Καταλανούς. Τη Μίλαν που η στατική και χωρίς μεγάλη φαντασία Λάτσιο της έβαλε δύο γκολ και της έκανε και 4 κλασικές ευκαιρίες. Είδαν μάλλον τη Μπάρτσα στο 2-2 με τη Σοσιεδάδ και είπαν παίζεται. Ναι, αλλά εκεί ήταν χωρίς τον Μέσι. Και χωρίς αυτόν η Μπαρτσελόνα ναι, μπορεί να παιχτεί από δυο-τρεις ομάδες στην Ευρώπη. Όχι όμως απ' τους ροσονέρι. Πόσο μάλλον που ο διάολος θα αγωνίζεται κανονικά απόψε και μάλιστα αεράτος και ξεκούραστος. Παίζω over 2,5 γκολ τους Ισπανούς και ελπίζω να με δικαιώσουν νωρίς-νωρίς για να μην το έχω και άγχος! Ένα σκορ 5-1 επίσης δε θα με στενοχωρούσε!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λυπάμαι που χάσατε έτσι το στοίχημα αλλά χάρηκα πάρα πολύ που η Μπερτσελόνα ισοφαρίστηκε έτσι! Ε μα πια! Φ.

Aspasta είπε...

Παρ' ότι σκάσαμε εν τέλει χαίρομαι κι εγώ... Γιατί τα λεώ καιρό τώρα... Μπαρτσελόνα με το Μέσι κλεισμένο, είναι ομάδα που παίζεται απ' όλες τις πρωτοκλασσάτες. Με το Μέσι να αλωνίζει είναι άλλο θέμα... Και αυτό το βαρετό με την κατοχή και τις ανούσιες πάσες δεν είναι το ποδόσφαιρο μπροστά αλλά ο ύπνος μου χτες...