Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΔΑΓΚΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ!




"Κάφροι υπάρχουν πολλοί, σαν αυτόν τον τερματοφύλακα όμως κανένας!" Αυτή ήταν η πρώτη μου σκέψη βλέποντας την αρχή της φάσης στο βιντεάκι παραπάνω. Το ματς ήταν για την αργεντίνικη Liga Roca ανάμεσα στην Recreativo Estrella και την Deportivo Motokart. Σε μια φάση μέσα στη μικρή περιοχή των γηπεδούχων, ένας ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων σχεδόν αγκαλιάστηκε με τον τερματοφύλακα της Ρεκρεατίβο κι αμέσως βρέθηκε αιμόφυρτος στο έδαφος. Αυτή είναι η εικόνα που έχουμε στην κανονική ροή του βίντεο.

Σε αργή κίνηση και με ζουμ όμως αμέσως μετά βλέπουμε τι πραγματικά συνέβη και μένουμε κομοδίνα. Ο τερματοφύλακας αγκαλιάζει τον αντίπαλο, πλησιάζει  το στόμα του στο μάγουλό του και... τον δαγκώνει! Περνάει ένας ποδοσφαιριστής από μπροστά και μας το χαλάει λίγο αλλά όντως αυτό κάνει! Όχι λέτε; Δεν είδα καλά; Δεν υπάρχουν βαμπίρ ποδοσφαιριστές; Ούτε εξωγήινοι; Και η γη είναι επίπεδη;.... 

Δείτε το βίντεο ως το  τέλος και το ματωμένο πρόσωπο του πιτσιρικά με... το κομμάτι που λείπει και κάντε ό,τι κι εγώ: Δώστε δίκιο στον τερματοφύλακα! Ρε φίλε με τέτοια μάγουλα δεν παίζεις μπάλα! Ή που θα στα τσιμπάν ή που θα στα δαγκώνουν. Είναι σκέτη πρόκληση ρε μπούλη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: