Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ 5 ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΑΤΣ!

-Ναι μωρό μου, η κυρία απ' το περίπτερο θα μου δώσει μια πορτοκαλάδα και μετά θα έρθω για φαγητό στη μαμά σου!



Καλημέρα. Κυριακές είναι η χαρά στα βλέμματα που κοιτάζεις. Όταν αυτά έχουν κατεβάσει κουρτίνες θλίψης, τότε στο διάολο οι Κυριακές. Τότε μια τρύπα επιθυμείς, να στήσεις μπροστά τα σκούρα χρώματα και να τα κλωτσήσεις μέσα!

Δεν πήγαμε καλά στο στοίχημα χτες. Γενικά εδώ και μια βδομάδα οι προβλέψεις μας γυροφέρνουν το 50%. Πότε πάνω, πότε κάτω... Θα μπορούσα να μειώσω τους αγώνες, αλλά τότε δε θα ήμουν ειλικρινής απέναντί σας. Θα σας έκρυβα από αυτά που διάβασα, διάλεξα και θεώρησα ευκαιρία για να πάρουμε καλή απόδοση στα χρήματά μας...  Είμαι εδώ 3 χρόνια, κάθε μέρα, γράφω, εκτίθεμαι, κρίνομαι.. Έχω περιόδους γκίνιας αλλά και μεγάλα σερί επιτυχιών που μας έστειλαν με τεράστια χαμόγελα στο ταμείο... Δε θα αλλάξω την τακτική μου. Ο χρόνος εξάλλου, είναι σύμμαχός μας...  Στους αιώνες εμείς που ζούμε πάντα, δικαιωνόμαστε! (ουπς, αυτό ήταν από άλλο κείμενο, κατά λάθος μπήκε εδώ!)

Πάμε να δούμε πέντε ματσάκια που διάλεξα για σήμερα. Μερικές πιο risky προτάσεις θα βρείτε στη σελίδα Στοίχημα!

  • Δόξα Δράμας-Άρης 2. Η Δόξα έκανε καλά παιχνίδια για τα δεδομένα της απέναντι σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ (αν και των κίτρινων τους στέρησαν πέναλτι). Πάλεψε και το ματς με τον Παναθηναϊκό μέχρι το 87ο λεπτό αλλά εκεί, κυρίως στο β' ημίχρονο και 5 γκολ να έτρωγε πάλι φυσιολογικό θα ήταν. Ο Άρης με καινούριο προπονητή φαντάζομαι θα είναι καλύτερα απ' ότι με τον Λεβαδειακό. Επίσης θα έχει και την εξέδρα δικιά του. Νομίζω διπλό και no goal είναι το ματς!
  • Νοβάρα-Μίλαν 2. Χρειάζεται ανάλυση εδώ; Η Μίλαν έχασε απ' την Ίντερ και έχει πολλά νεύρα. Πάρα πολλά, γιατί οι nerazzuri με το παιχνίδι τους, πρώτα κοίταξαν να χαλάσουν το δικό τους και μετά να παίξουν εκείνοι. Η δύσμοιρη Νοβάρα έτυχε να παίζει μαζί της αύριο. Περιμένω ξέσπασμα.
  • Μπρέσια-Νοτσερίνα 1. Απ' όταν άλλαξε προπονητή η Μπρέσια άλλαξε και πρόσωπο. 9 μαζεμένοι βαθμοί και ανεκτό ποδόσφαιρο. Παίζει εντός με την τρισάθλια Νοτσερίνα. Μια ακόμη νίκη και τα play off δεν έχουν χαθεί.
  • Καμπούρ-Γκόου Αχέντ Ίγκλς over. Δυο ομάδες με μέσο όρο γκολ στα παιχνίδια τους πάνω από 3,5. Οι αετοί προέρχονται από πεντάρα ενώ οι γηπεδούχοι το under τους το κάνανε την προηγούμενη βδομάδα. Του χρόνου πάλι.
  • Λεβερκούζεν-Μάιντζ 1. Αυτό δεν είναι και "το Άσπαστο του δελτίου" αλλά το ένστικτο μου λέει να μην το φοβάμαι. Πάει με ένα σωρό ελλείψεις η Μάιντζ, έκαναν κακό φίνις πριν τις γιορτές και οι δύο αλλά... λίγο η έδρα, λίγο ο καλός β γύρος που περιμένω απ' τις "ασπιρίνες" νομίζω θα βγάλουν τον άσο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: