Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΠΕΝΑΛΤΙ! ΑΣ ΔΑΡΘΟΥΜΕ!!




Καλημέρα ναυτάκια. Λόγω των δικαιωμάτων στο you tube δεν κατόρθωσα να βρω από καλύτερο βιντεάκι το πέναλτι της Σπόρτινγκ με τη Μορεϊρένσε για το πορτογαλικό κύπελλο αν και νομίζω η ατμόσφαιρα της εξέδρας μάλλον του ταιριάζει καλύτερα! (Υπάρχει σε πολλά βίντεο δεν μπορεί ωστόσο να γίνει ενσωμάτωσή τους! εδώ ας πούμε είναι ένα απ' αυτά: http://www.youtube.com/watch?v=jsRoG7ROb6s). Γιατί τέτοια κάψα θα πείτε για αυτό το πέναλτι;

Το ματς ήταν στο 91ο λεπτό και ήταν ισόπαλο 1-1. Ο Χεφρέν της Σπόρτινγκ προσπάθησε να μπει στην περιοχή από δεξιά και δέχτηκε ένα πολύ light μαρκάρισμα οριακά εκτός περιοχής. Ο διαιτητής έδωσε πολύ εύκολα το πέναλτι στους γηπεδούχους κι όλο το γήπεδο άρχισε να πανηγυρίζει. Τη μπάλα έτρεξε και πήρε ετσιθελικά ο Βούλγαρος Μποζίνοφ. Λέω ετσιθελικά γιατί τα πέναλτυ των πράσινων ως τώρα τα εκτελεί με απόλυτη επιτυχία ο Ματίας Φερνάντεζ.

Στήνοντας τη μπάλα ο Βούλγαρος (κλασικός τσαμπουκάς και αλητόβιος των γηπέδων) ο Ματίας, είτε γιατί του έκατσε στραβά είτε γιατί πήρε εντολή απ' τον πάγκο, κινήθηκε προς τον συμπαίχτη του για να του ζητήσει να εκτελέσει αυτός το πέναλτι. Χα-χα... Νόμιζε ότι θα γινόταν εύκολα, ε; Ο Μποζίνοφ τον έσπρωξε, η σύρραξή τους αποφεύχθηκε με την παρέμβαση των συμπαιχτών τους και η εκτέλεση έγινε όπως ο βαλκάνιος γείτονάς μας είχε αποφασίσει. Εν τέλει, η μπάλα πήγε στην αριστερή γωνία, το ίδιο και ο τερματοφύλακας που έδιωξε σε κόρνερ. 

Η αντίδραση του γηπέδου δεν περιγράφεται. Συνεχή γιουχαΐσματα, βρισίδια σε γλώσσα παγκοσμίως κοινή και... μάλλον η αντίστροφη μέτρηση για την φυγή του απ' τη Λισσαβώνα του τσαμπουκά Βούλγαρου έχει ξεκινήσει. Κάτω είναι κι ένα τραγουδάκι που έβγαλαν οι οπαδοί της Σπόρτινγκ λίγο μετά το ματς και ήδη στέλνουν στον αγύριστο τον Μποζίνοφ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: