Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ!




Ο Μάριο Μπαλοτέλι δεν μπορεί να είναι μόνος, δεν νιώθει ωραία αν δεν ανήκει σε ομάδα. Γι' αυτό εδώ και χρόνια έχει ενταχθεί στο σωματείο "Ηλίθια σκεπτόμενων ποδοσφαιριστών". Εκεί, έχει αναρριχηθεί στην ιεραρχεία και μαζί με τον Πέπε βρίσκονται στο προεδρείο και παίρνουν τις αποφάσεις. Η καθημερινή τους συμπεριφορά τους έδωσε τα μπόνους που είχαν ανάγκη για να διευθύνουν τον σύλλογο.

Ο Πέπε είδαμε την προηγούμενη εβδομάδα τι έκανε στον Μέσι. Ο Αργεντίνος τον είχε κάνει γιο-γιο στο ματς και ο Πορτογάλος δεν άντεξε και σε στιγμή που ο αντίπαλός του ήταν πεσμένος στο έδαφος πέρασε από δίπλα του και του πάτησε το χέρι. 

Προχτές, o Μπαλοτέλι πήγε ένα βήμα παραπέρα. Σε μαρκάρισμα του Σκοτ Πάρκερ ο Ιταλός έχασε την ισορροπία του. Στην προσπάθειά του να σταθεί όρθιος είδε, ένιωσε, από κάτω του πεσμένο τον ποδοσφαιριστή της Τότεναμ. Εντελώς "αθώα" και "πάνω στη φάση" με όση δύναμη είχε προσπάθησε να τον πατήσει στο κεφάλι με τις τάπες των παπουτσιών του. Ευτυχώς για τον άνθρωπο, το ντουγάνι τον πέτυχε ξώφαλτσα. Ο διαιτητής δεν το πρόσεξε και τον άφησε στον αγωνιστικό χώρο. Στο 95' σκόραρε κιόλας με πέναλτι κι έδωσε τη νίκη στους Πολίτες. Ο Ρέντναπ ακόμη φωνάζει αλλά ποιος τον ακούει; Το θέμα είναι να μην φωνάζει ο Μαντσίνι...

Δεν υπάρχουν σχόλια: