Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΣΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ!!




Click on me μαγκάκο μου!
Καλησπέρα. Τη στιγμή που στην Ευρώπη τα περισσότερα ανταλλακτήρια τζογάρουν για το χρονικό διάστημα της ελληνικής χρεοκοπίας εμείς εδώ βρίσκουμε τρόπους και τα φέρνουμε βόλτα. Ακόμη..

Στη Βραζιλία ωστόσο τα πράγματα φαινομενικά πάνε καλά. Η χώρα ξεπέρασε την Αγγλία στην παγκόσμια κατάταξη πλούσιων χωρών. Οι οικονομικοί δείχτες της ανθούν, το ΑΕΠ ανεβαίνει κατακόρυφα και όλες οι εταιρείες του κόσμου συρρέουν πάνω στο πτώμα των δασών του Αμαζονίου για εύκολο χρήμα.

Κάποιος όμως έχει περάσει πολλά και είναι καχύποπτος με όλα αυτά. Βλέπει τις φαβέλες που παραμένουν ως είχαν, βλέπει την επαρχία που ζει με ελάχιστα χρήματα ως έκανε και... είπε να βάλει κάτι στην άκρη για να έχει σε μια κωλοτούμπα του χρηματοοικονομικού συστήματος. 

Ποιος είναι αυτός ο κάποιος; Ο 79χρονος Jose Maria Marin, πρώην πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της νοτιοδυτικής Βραζιλίας, πρώην κυβερνήτης (επί δικτατορίας) του Σάο Πάολο, βρέθηκε στο βάθρο της απονομής των μεταλλίων για τους μικρούς της Κορίνθιανς που κέρδισαν με 2-1 τους μικρούς της Φλουμινένσε για το Κύπελλο του Σάο Πάολο. Είχε στα χέρια του το μετάλλιο του τερματοφύλακα ο οποίος με τους πανηγυρισμούς καθυστερούσε να έρθει και το κακό δεν άργησε να γίνει. Ο πειρασμός τους χρυσού που λαμπύριζε στα χέρια του ήταν μεγάλος. Ο κύριος Jose το τύλιξε καλά-καλά, έκανε τον αδιάφορο, σφύριξε φαντάζομαι και λίγο και το έχωσε στην τσέπη του. Χωρίς μάλιστα να διστάσει, γύρισε προς την κοπέλα που κρατούσε τα υπόλοιπα και πήρε ένα ακόμη για να κάνει τη δουλειά του... Πλέον, ο πρώην πρόεδρος έχει ένα αποκούμπι για τους δύσκολους καιρούς που πάντα στο τέλος έρχονται! Απλά το ξέρουν λίγοι παραπάνω από όσους θα ήθελε..,

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ώμος; Ποιος ώμος; Ο αριστερός ή ο δεξιός;

Aspasta είπε...

Ο αριστερός βέβαια. Αυτός είναι κοινωνικά ευαισθητοποιημένος...