Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

CORNER-KICK BLOOPERS! ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ!




Καλημέρα. Είδαμε πολλά πράγματα το Σαββατοκύριακο σε Ελλάδα και Ευρώπη που θα μιλήσουμε γι' αυτά το απόγευμα. Προς το παρόν, κι επειδή η Δευτέρα είναι πάντα δύσκολη -κυρίως για όσους δουλεύουν- στο να κάνεις πράγματα που δε γουστάρεις και να τα κάνεις ξανά και ξανά και κάθε εφτά μέρες να ζεις τη μέρα της μαρμότας και να αρχίζεις πάλι απ' τη αρχή, λέω να χαλαρώσουμε λίγο. Έτσι για το καλή εβδομάδα...

Με κόρνερ θα ασχοληθούμε (ορμώμενοι από ένα άρθρο του guardian). Και μπορεί να είναι απλό στη σκέψη του Βύντρα: "άντε κλώτσα την μπάλα στην περιοχή κι όλο και κάποιος θα πιάσει μια κεφαλιά", αλλά για κάποιους είναι λίγο πιο σύνθετο. Πιο σύνθετα όμορφο ή πιο σύνθετα γελοίο.

Ο τύπος στην κορυφή ας πούμε φτιάχνει ένα έργο τέχνης. Παίρνει απ' τις καλύτερες εκτελέσεις του Ρομπέρτο Κάρλος, απ' την ακρίβεια του Μπέκαμ, απ' την έμπνευση του Χατζηπαναγή, απ' τη σιγουριά του Τσιάρτα (και οι τέσσερις έχουν σκοράρει απευθείας κόρνερ παραπάνω από μια φορά στην καριέρα τους) και μας χαρίζει ένα απίστευτης ομορφιάς γκολ. Αντίθετα, οι τρεις αρλεκίνοι παρακάτω, μας προσφέρουν απλά γέλιο και τη δυνατότητα να τους κριτικάρουμε μέχρι να σπάσουν τα πλήκτρα των υπολογιστών μας... Χωρίς οίκτο.



Δεν υπάρχουν σχόλια: