Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΕ ΣΤΥΛ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ!!!




Αύριο το απόγευμα στην Κόνφερανς της Αγγλίας θα διεξαχθεί ίσως το πιο ενδιαφέρον ματς της ημέρας. Ξέρω, πολλοί θα πείτε "τι μας λέει ο κολλημένος με τους Άγγλους;" αλλά μη βιαστείτε να με πείτε κομπλεξικό και Σωτηρακοπουλικό...

Η πρότελευταία Κέτερινγκ θα αντιμετωπίσει την -κατά λίγες θέσεις παραπάνω- Στόκπορτ. Το ιδιαίτερο του ματς έχει κόκκινο χρώμα και αφορά στους γηπεδούχους! Η Κέτερνινγκ έχει τεράστια οικονομικά προβλήματα και τη Δευτέρα το δικαστήριο θα αποφασίσει για την επιβίωσή της ή τη διάλυσή της! Έτσι οι ιθύνοντες της ομάδας σε συνδυασμό με τη στοιχηματική εταιρεία Betfair, κάνουν μια κίνηση που ελπίζουν να τους αποφέρει χρήματα για να τα δείξουν στο δικαστή τη Δευτέρα και να πάρουν μια ανάσα ζωής.

Η ομάδα θα φορέσει τη στολή που φορούσε το 1976, με πολύ κοντό σορτς και μακριά φανέλα, ενώ και οι ποδοσφαιριστές θα ακολουθήσουν εμφανισιακά το concept! Οι φίλαθλοι που αναμένεται να γεμίσουν τις εξέδρες θα απολαύσουν εικόνες του παρελθόντος, ενώ οι αντίπαλοι θα το σκεφτούν πριν κάνουν την οποιαδήποτε ντρίπλα καθώς ένα τάκλιν εκείνης της εποχής είναι πιθανόν να τους έρθει πεσκέσι!

Η Κέτερινγκ, πληροφοριακά, ήταν η πρώτη ομάδα στην Αγγλία που έβαλε διαφήμιση στη φανέλα της το 1976. Η αγγλική ομοσπονδία την είχε απειλήσει με 1000 λίρες πρόστιμο αν δεν την έβγαζε.. Η κίνηση της ομάδας ωστόσο αποδείχτηκε προφητική καθώς ένα χρόνο αργότερα είχε αρθεί η απαγόρευση και σχεδόν όλες οι ομάδες χρησιμοποιούσαν τις εμφανίσεις τους ως διαφημιστικά μέσα!

Ο ΟΠΑΠ δεν έχει το ματς στο δελτίο φοβούμενος ίσως τη betfair που το σπονσοράρει και τη δύναμή της στο χώρο του στοιχήματος... Εμείς θα το βρούμε στο δίκτυο και θα ποντάρουμε σε νίκη των γηπεδούχων με γκολ κάποιου μακρυμάλλη, φαβοριτά ποδοσφαιριστή της!

Δεν υπάρχουν σχόλια: