Κυριακή 22 Απριλίου 2012

ΠΑΠΑΛΑ Η ΛΙΓΚΑ!!!






Καλημέρα. Το πρωτάθλημα στην Ισπανία κρίθηκε 4 αγωνιστικές πριν το τέλος με τη μεγάλη νίκη της Ρεάλ στο Κάμπ Νου. Όπως όμορφα έγραψε το Sport.24, ο τίτλος πήγε στο Καμπ Μου και ο Πορτογάλος γίνεται ο πρώτος προπονητής στην ιστορία του ποδοσφαίρου που παίρνει πρωτάθλημα σε 4 διαφορετικές χώρες (και στις 4 τις οποίες έχει δουλέψει)!... Η Ρεάλ δε θάμπωσε με την απόδοσή της αλλά έπαιξε έξυπνα, με λιγότερα νεύρα από προηγούμενες φορές και πάτησε στην ασφυκτική της πίεση και την κουρασμένη Μπαρτσελόνα για να πάρει την πρώτη της νίκη στην Καταλωνία απ' τον Δεκέμβρη του 2007 και το γκολ του Μπαπτίστα. Ο Ρονάλντο, μια κλάση πάνω από όλους τους συμπαίχτες του (και 3 απ' τον Ντι Μαλάκα) κάθε φορά που έπαιρνε την μπάλα στα πόδια του δημιουργούσε πανικό στον ανίκανο να τον ανακόψει Πουγιόλ!... Ο Μέσι, με πολλά νεύρα 12χρονου (όπως και στο Λονδίνο) που αρνείται να χάσει έμεινε μακριά απ' τον καλό του εαυτό!.....Ένα τρομερό στατιστικό στοιχείο είναι τα 109 γκολ που έφτασε η Ρεάλ στην Ισπανική Λίγκα σπάζοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ (κι έχει ακόμη δρόμο!).... Προσωπική μου πρόβλεψη είναι ότι αυτό ήταν το τελευταίο ματς των δύο για φέτος. Τα μεσοβδόμαδα ματς του Τσάμπιονς Λίγκ είναι κοντά για να με δικαιώσουν ή να με διαψεύσουν. Θα δούμε!

Στο στοίχημα χτες βγάλαμε 4/7 σημεία. Όχι άσχημα, όχι και τέλεια. Αυτό που δεν περίμενα να χαθεί με τίποτα ήταν η Ικίκε στη Χιλή. Πολύ καλύτερη σε όλο το ματς, προηγήθηκε τρεις φορές και ισοφαρίστηκε ισάριθμες, την τελευταία μάλιστα στο 87'! Πέρασε ωστόσο το Μονό Αποδεκτό ξανά κι αυτό ανεβάζει την ψυχολογία μας!

Στο βίντεο, έχοντας δείξει γκολ και φάσεις από όλο τον κόσμο είπα να δείξω και το απίστευτο της προηγούμενης αγωνιστικής στην Κέρκυρα με το γκολ του Βένζελ στις καθυστερήσεις απέναντι στον Σαχσανίδη του ΟΦΗ.  Κρίμα για τον Κρητικό τερματοφύλακα αλλά και καλά να πάθει. Ας φρόντιζε να ήταν λιγότερο χαλαρός και λιγότερο μπλαζέ όσο έβλεπε την μπάλα να πλησιάζει. Δείτε τη φάση και θα καταλάβετε τι εννοώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: