Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

ΑΓΩΝΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ!




Αν σε θέλει ο Διάολος και πεντακόσιες φορές να στείλει τους "εισπράκτορές" του ο Θεός, δεν πρόκειται να σε πάρει... Και τον Ματ Χάγκαν σίγουρα τον θέλει.

Ο Αμερικάνος οδηγός ενός funny car είχε κάπου δυο τόνους τύχης με το μέρος του, όταν πηγαίνοντας περίπου με τριακόσια χιλιόμετρα την ώρα το φτιαγμένο αυτοκίνητό του ανατινάχτηκε. Όλο, βλέποντάς το στην αργή κίνηση, μοιάζει με εφέ ταινίας. Ακόμη και το αλεξίπτωτο που βγαίνει για να σταματήσει την κούρσα του είναι παρμένο από ιδέες της ΝΑΣΑ για το σταμάτημα των διαστημικών της λεωφορείων. Πάντως με καθημερινή αγωνιστική πραγματικότητα δε μοιάζει.

Το καλό είναι αυτό που αναφέραμε στην αρχή. Το συμβόλαιο του Χάγκαν με... τον Τζο Μπλακ! Μετά το μπουμ, σηκώνεται απ' το κάθισμά του (ενός αυτοκινήτου που έχει διαλυθεί στα εξ ων συνετέθη) και με νεύρα βγαίνει απ' τον αγωνιστικό χώρο. Αδιαφορεί για το ατύχημα, δεν περνάει απ' το μυαλό του ότι σε μια άλλη πραγματικότητα θα μπορούσε να είναι τσουρουφλισμένη μπεκάτσα, απλά τσατίζεται γιατί του χάλασε ο αγώνας!