Κυριακή 8 Απριλίου 2012

RONALDO ΜΗΝ ΚΛΑΙΣ! ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΗΜΟΣ!




Η ωραιοπάθεια είναι σφίγκα που έρχεται κάπου στα 15 σου, σε τσιμπάει συνήθως στον ξεσκέπαστο κώλο σου και το κεντρί της μένει μέσα σου συνήθως ως τα βαριά σου γεράματα. Όσα κορίτσια (σχεδόν πάντα είναι αντρική αρρώστια) κι αν σου πουν ότι μοιάζεις με μια ξεχειλισμένη γλίτσα, όσες χυλόπιτες κι αν γεμίσει το στομαχάκι σου, όσοι καθρέφτες κι αν απεργήσουν για μέρες στη θέα σου, εσύ δε θα το χωνεύεις ποτέ ότι είσαι απλά φαντασμένος! Θα θεωρείς τον Μπραντ Πιτ υπερτιμημένο και τον Τζόνι Ντεπ ψευτογόη γιατί καμιά δεν γνώρισε ακόμη εσένα!

Ο Ρονάλντο δεν είναι άσχημος. Έχει μάλιστα το στυλάκι του ψευτο-κωλοπαιδακίου (αγαπώ τα ελληνικά μου!) που αρέσει σε εκατομμύρια γυναίκες. Δεν λέω τίποτα, δεν κατηγορώ κανέναν, γούστα είναι αυτά και περί αυτών πορτοκαλόπιτα! Ο Ρονάλντο ωστόσο είναι χαζός. Χαζός με την κανονική έννοια: του γκάου. Σε συνδυασμό με την ωραιοπάθειά του, αυτό οδηγεί σε αστείες καταστάσεις. Όπως ας πούμε στο βίντεο παραπάνω!

Μετά το τέλος του ματς με τον ΑΠΟΕΛ κάποιος φαν του τον πλησίασε με μια καρικατούρα του να του υπογράψει. Η καρικατούρα ήταν άθλια (το λιγότερο). Ο Ρόνι προσπάθησε να κάνει χιούμορ. Δείτε, προσέξτε όμως την αλλαγή στη διάθεσή του. Αυτόματη! Έπεσε στα τάρταρα. Υπέγραψε με μια μουτζούρα. "This is me? My God, very ugly eh?".... Επόμενη κίνηση ήταν φαντάζομαι κλάμα στα αποδυτήρια. Η μεθεπόμενη ένα ακόμη μοντέλο για τόνωση της καταρρακωμένης αυτοπεποίθησης!

Δεν υπάρχουν σχόλια: