Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

ΕΓΩ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΗΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΝΙ!




Ο Ρονάλντο έχει χίλια στραβά πάνω του που κάνουν έναν διάολο κόσμο να τον μισούν και μαζί και τις ομάδες που αγωνίζεται! Έχει κι ένα καλό όμως που κάνει ακόμη και εχθρούς του να τον βλέπουν με συμπάθεια: είναι ακόμη παιδάκι. Έχει συμπεριφορές καλές και κακές που θα 'χει κι ένας οχτάχρονος. 

Ο τρόπος που κοιτούσε προς την εστία, όταν οι συμπαίχτες του τα 'χαν ήδη σκατώσει και του στερούσαν την ευκαιρία να σουτάρει κι αυτός πέναλτι, ήταν ο τρόπος του παιδιού που δεν το άφησαν να σουτάρει γιατί αυτός που είχε φέρει την μπάλα την πήρε κι έφυγε. Έμεινε εκεί βρίζοντας μέσα του γιατί δεν εκτέλεσε το πρώτο, γιατί διάλεξε το τελευταίο, αυτό που συχνά-πυκνά στήνει τραγωδίες στις καριέρες των αστέρων!

Το goal.com έκανε ένα σκιτσάκι που δείχνει τον Ρόνι ώρες μετά να είναι ακόμη στην ίδια θέση. Εγωιστής ως είναι θα το ξεπεράσει γρήγορα. Και την επόμενη φορά ίσως να ξεκινήσει αυτός πρώτος...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στο Ρεαλ - Μπαγιερν πρώτος δεν είχε σουτάρει; Άστο μη στεναχωριέσαι, είναι μαλακάκος και κουβαλάει τη μιζέρια είτε βαράει πρώτος είτε τελευταίος.

Aspasta είπε...

Μαλακάκος είναι αλλά καμιά μιζέρια δεν κουβαλάει!... Το ότι έχασε το πέναλτι με την Μπάγερν δεν παραγράφει το ότι ήδη είχε σκοράρει σε εκείνον τον αγώνα δύο φορές, καθώς και ότι εκείνου του χαμένου πέναλτι είχαν προηγηθεί 15 σερί εύστοχα με τη Ρεάλ!....

Ανώνυμος είπε...

Δίνει την εντύπωση ότι πάντα χάνει σε αυτά που φαίνεται να θέλει διακαώς. Παίρνει πράμα κατά καιρούς αλλά επειδή φαίνεται να τον απασχολεί πάρα πολύ έντονα -και περισσότερο απ'οτιδήποτε- το πως θα γίνει να μείνει στην ιστορία ως ο γαμηστερότερος που έχει υπάρξει ποτέ, εκπέμπει σε μένα μια μιζέρια. Μόνο και μόνο επειδή υποβόσκει σε όλη του την παρουσία αυτή η σκοπιμότητα.

Aspasta είπε...

Τώρα δε θα διαφωνήσω. Το έθεσες όπως ακριβώς είναι!