Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΝΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ!!

Τα μπέρδεψες. Άλλα δάχτυλα σου δείχνουν!




"Team GB coach Stuart Pearce has revealed that his decision not to select David Beckham for the Olympic Games was made by him alone." [Κι εγώ έτσι πιστεύω μιας και η μαλακία είναι πράξη που διαδραματίζεται κατά μόνας!]... 

Έτσι ξεκινάει το goal.com το άρθρο του για τη φαεινή έμπνευση του εκλέκτορα της Ολυμπιακής Ομάδας της Αγγλίας να αφήσει έξω απ' αυτήν τον Ντέιβιντ Μπέκαμ και να δώσει την τρίτη θέση ηλικίας over 23 ποδοσφαιριστή στον Micah Richards της Μάντσεστερ Σίτυ. Στον ποιον; Σε αυτόν που δεν χώρεσε στους 23 της αντρών για το Euro και κάπου έπρεπε να  τον χωρέσουμε (κόπηκε στην τελική επιλογή). 

Ο Μπέκαμ είναι ο αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας που φόρεσε το περιβραχιόνιο περισσότερες φορές από οποιονδήποτε άλλον. Εξέφρασε από καιρό έντονα την επιθυμία του να είναι στην Ολυμπιακή Ομάδα και να τιμήσει τη φανέλα της χώρας του ακόμη μια φορά. Στα 37 του μεν, σε φουλ φόρμα δε, φιτ όσο λίγοι 30χρονοι και για εμένα στην παράμετρο μπαίνει απλά και η σκέψη: φανταστείτε πως θα ένιωθαν οι πιτσιρικάδες με το να αγωνίζονται πλάι στον Μπέκαμ και τον Γκιγκς στην τελευταία κοινή τους παράσταση.

Γιατί τον Γκιγκς; Γιατί είναι ο δεύτερος που επιλέχτηκε με τρίτο τον Γκρεγκ Μπέλαμι. Ο ίδιος ο Ουαλός δήλωσε: "Κρίμα...δεν ήταν γραφτό να γίνει" κι εννοούσε να ξαναπαίξει με τον Ντέιβιντ τις πτέρυγες μιας ομάδας.

Στο ανυπόλυπτο άθλημα του ποδοσφαίρου στους Ολυμπιακούς Αγώνες χάθηκε μια τεράστια ευκαιρία για τηλεθέαση και ενδιαφέρον. Ένας μέτριος πρώην ποδοσφαιριστής και ανύπαρκτος νυν προπονητής υπακούοντας ένας Θεός ξέρει σε τι προσωπικά κόμπλεξ, άφησε απ' έξω τον τελευταίο σούπερ σταρ του αγγλικού ποδοσφαίρου. Ο ίδιος ο Μπέκαμ, αθλητής πρότυπο σε όλη την καριέρα του δήλωσε λυπημένος, απογοητευμένος αφού χάθηκε -λόγω ηλικίας- η τελευταία του ευκαιρία  να φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο αλλά κατέληξε λέγοντας ότι "όποια κι αν ήταν η απόφαση τη σέβεται και όλα τα παιδιά της ομάδας να μη νομίζουν ότι θα υπάρξει σε ολόκληρο το νησί πιο φανατικός οπαδός της από αυτόν"!!! Πάντα εξαιρετικός!

Δεν υπάρχουν σχόλια: